Το χαμόγελο στο πρόσωπο του: O Παναγιώτης Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα… στο χιόνι!

9 Φεβρουαρίου, 20231:30 ΠΜ
More videos

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα, στάθηκε στο πλευρό του παιδιού που από την βρεφική ηλικία ήρθε αντιμέτωπο με μια σπάνια ασθένεια.

Ο μικρούλης κέρδισε την μάχη για την ζωή και η νέα ανάρτηση των γονιών του μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει, πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του και πόσο τον βοήθησε η θεραπεία.

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Τα βήματα του μικρού που λύγισε το διαδίκτυο

Πλέον τον βλέπουμε να στέκεται όρθιος και να κάνει τα πρώτα του βήματα….στο χιόνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στην Αμερική για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία. Η περιπέτειά του συγκλόνισε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια του μικρούλη προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της θεραπείας.

Χάρη στη θεραπεία που έκανε στη Βοστόνη, το αγγελούδι κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου συνεχίζει τις θεραπείες και τη χορήγηση φαρμάκων.

Όπως έγραψαν στην ανάρτηση: «Μιλάμε για ένα θαύμα, για μια πάθηση που σε καθηλώνει στο κρεβάτι, δεν μιλάμε για μια πάθηση που απλά δεν περπατάς. Eχεις αναπνευστικά προβλήματα, δεν μπορείς να στηρίξεις το κεφάλι και να σηκώσεις τα χεράκια σου. Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα» είχε πει ο πατέρας του παιδιού, όταν είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Να είσαι πάντα καλά και χαμογελαστός μικρέ μας!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News