Το απόλυτο Land Rover Defender με 500 άλογα!

16 Φεβρουαρίου, 20154:24 ΜΜ
More videos

Η Urban Truck παρουσιάζει την τελευταία της έμπνευση, το απόλυτο Defender Ultimate RS που αποδίδει 500 άλογα και μοιάζει να μην το σταματά τίποτα στο διάβα του!

Η Urban Truck είναι μία εταιρία που εξειδικεύεται στην αναβάθμιση Land Rover Defender και στην περίπτωση του Ultimate RS αποφάσισε να πάει την βαλίτσα ακόμη πιο μακριά.

Χαρακτηριστικό είναι πως κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 κινητήρας της GM από την Corvette, ο γνωστός LS3 χωρητικότητας 6,2 lt! Μάλιστα, η εταιρία προσφέρει το Ultimate RS σε διάφορες εκδοχές ισχύος ξεκινώντας από τα 430 PS, με αποκορύφωμα την εκδοχή με τους 500 PS!

Η ισχύς μεταφέρεται και στους δύο άξονες με τις αλλαγές των 6 σχέσεων του αυτόματου κιβωτίου να πραγματοποιούνται από διακόπτες στην κεντρική κονσόλα.

Από εκεί και πέρα η ανάρτηση έχει ψηλώσει κατά 50 mm, υπάρχουν πιο σφιχτές αντιστρεπτικές ράβδοι, ενώ τα αμορτισέρ είναι της Bilstein.

Φυσικά, η εμφάνιση του «θηρίου» είναι τόσο κακή όσο του αρμόζει με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό με τις διάφορες επενδύσεις και το navi της Alpine. Όσο για την τιμή πώλησης, υπολογίστε περίπου από 120.000 ευρώ.

via

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News