Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στο κόσμο. Όταν το δείτε θα συμφωνήσετε!

30 Ιουνίου, 20151:18 ΠΜ
More videos

Το ποτάμι Soca, που πολύ εύστοχα έχει το παρατσούκλι «The Emerald Beauty», έχει μήκος 136 χιλιόμετρα και είναι διάσημο για τα πανέμορφα, σμαραγδένια νερά του!
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Ο ποταμός Soca είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πολύ λίγα ποτάμια στον κόσμο που διατηρούν μέχρι σήμερα αυτό το υπέροχο χρώμα σε όλο το μήκος του.
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Ο συνδυασμός των πεντακάθαρων νερών του με το αδιατάρακτο περιβάλλον γύρω του, είναι οι βασικές αιτίες που αρκετοί περιηγητές και πολλές δημιουργικές ψυχές που το έχουν επισκεφθεί, το αποκαλούν το πιο όμορφο ποτάμι του κόσμου. Δείτε και μόνοι σας!
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το ποτάμι Soca ή Ιζόντσο (στα ιταλικά), το οποίο διασχίζει τη δυτική Σλοβενία ​​και τη βορειοανατολική Ιταλία, ξεκινά από τη γραφική κοιλάδα Trenta και καταλήγει στη θάλασσα.
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Υπάρχει ένας καταρράκτης 15 μέτρων που είναι προσβάσιμος στους επισκέπτες μέσω ενός μονοπατιού που ξεκινάει από το καταφύγιο KOCA pri Izviru Soče.
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Η σημερινή πορεία του ποταμού είναι το αποτέλεσμα πολλών αλλαγών που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 2000 χρόνων. Η κοιλάδα Soca έγινε το πεδίο πολλών μεγάλων στρατιωτικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των 12 μαχών του Ιζόντσο στο ιταλικό μέτωπο κατά τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Η πράσινο-μπλε ομορφιά του ποταμού Soca έχει δελεάσει πολλούς φωτογράφους να ταξιδεύουν για να το αποθανατίσουν. Το παιχνίδι με τα χρώματα στο νερό του ποταμού, οι λείες, ενίοτε τολμηρές καμπύλες των ακτών του και το συνολικά γαλήνιο τοπίο, είναι αρκετά για να αιχμαλωτίσουν τη φαντασία καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το όνομα του ποταμού Soca έχει εμφανιστεί σε πολλά γνωστά ποιήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ποιήματος του γνωστού ποιητή Simon Gregorčič, το οποίο είναι ένα από τα αριστουργήματα της σλοβενικής ποίησης.

Ο Giuseppe Ungaretti, ένας από τους καλύτερους Ιταλούς ποιητές, περιγράφει επίσης το ποτάμι στο ποίημά του «Τα ποτάμια».
Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Δεν είναι υπέροχο;

Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..Το αποκαλούν το ωραιότερο ποτάμι στη Γη. Όταν το δείτε αυτό μάλλον θα συμφωνήσετε..

Περισσότερα παρόμοια θέματα στην σελίδα του dinfo.gr.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News