Το αποκαλούν «Tο Kαλύτερο Animation» και το δευτερόλεπτο που θα ξεκινήσει, θα συμφωνήσετε.

17 Απριλίου, 2016 10:15 ΜΜ
More videos

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα penny arcade λειτουργεί έτσι: Ρίχνετε ένα κέρνα στο μηχάνημα και το βλέπετε να έρχεται στη ζωή ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Διαδόθηκε στις αρχές του 1900, και αυτά τα μηχανήματα ήταν πηγή διασκέδασης τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Σκεφτείτε το σαν ένα αυτόματο μηχάνημα που μπορούσε να

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα penny arcade λειτουργεί έτσι: Ρίχνετε ένα κέρνα στο μηχάνημα και το βλέπετε να έρχεται στη ζωή ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Διαδόθηκε στις αρχές του 1900, και αυτά τα μηχανήματα ήταν πηγή διασκέδασης τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Σκεφτείτε το σαν ένα αυτόματο μηχάνημα που μπορούσε να κάνει έναν αριθμό με κόλπα.

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τα penny arcade λειτουργεί έτσι: Ρίχνετε ένα κέρνα στο μηχάνημα και το βλέπετε να έρχεται στη ζωή ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Διαδόθηκε στις αρχές του 1900, και αυτά τα μηχανήματα ήταν πηγή διασκέδασης τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Σκεφτείτε το σαν ένα αυτόματο μηχάνημα που μπορούσε να κάνει έναν αριθμό με κόλπα.

Τώρα, κάποιος έχει δημιουργήσει μια μοντέρνα βερσιόν του μηχανήματος για το μουσικό βίντεο «Ma’agalim» της Jane Bordeaux. Είναι απίστευτα περίτεχνο ενώ τα μικρά ξύλινα στοιχεία στο εσωτερικό του λένε μια συγκινητική ιστορία παράλληλα με το τραγούδι.

Δείτε παρακάτω το επίσημο μουσικό βίντεο που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε πως είναι ένα από τα καλύτερα και ίσως το καλύτερο animation που έχει υπάρξει ως σήμερα.

Δείτε το βίντεο