Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤο αποφάσισαν & τους αιφνιδίασαν όλους: Τρισευτυχισμένοι Λαγούτης-Φεντόρουφ, έκαναν το επόμενο βήμα...

Το αποφάσισαν & τους αιφνιδίασαν όλους: Τρισευτυχισμένοι Λαγούτης-Φεντόρουφ, έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Όχι μόνο είναι μαζί ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ αλλά πήραν και την απόφαση να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η σχέση του Πέτρου Λαγούτη με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ, που ξεκίνησε έξι μήνες πριν, φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.
Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια ιδιαίτερη χημεία που εξελίχθηκε σε μια τρυφερή σχέση. Για αρκετό καιρό, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ προσπάθησαν να κρατήσουν αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι κοινές εμφανίσεις όμως στο κέντρο της Αθήνας “πρόδωσαν” τον “έρωτά” τους.

1838 768x576 1 1841 1024x685 1 1839 1024x683 1

Και μπορεί μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση αυτή, αλλά όλα δείχνουν να κυλούν από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν στεγάσει τον έρωτά τους σε ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου και μοιράζονται μια γλυκιά καθημερινότητα, αφού συνδυάζουν τις υποχρεώσεις και τα πολύωρα γυρίσματα στη σειρά με μαγικές, προσωπικές στιγμές μόνο για δυο. Μάλιστα, μία από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι βόλτες με τον σκύλο του Πέτρου Λαγούτη στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Τα πιο σημαντικά