Το απλό αλλά εντυπωσιακό νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ που έκλεψε την παράσταση

19 Μαΐου, 2018 3:46 ΜΜ
More videos

Η Μέγκαν Μαρκλ μόλις κατέφθασε στο παρεκκλήσι του αγίυο Γεωργίου για το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, φορώντας το απόλυτο αουτσάιντερ.

Ενώ τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν για το σχεδιαστή του γάμου της, η πρώην ηθοποιός επέλεξε να φορέσει σχέδιο της Βρετανίδας Κλερ Γουέι Κέλερ.

Όπως αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον: «Το νυφικό της κυρίας Μαρκλ έχει σχεδιαστεί από την βραβευμένη Βρετανίδα σχεδιάστρια Κλερ Γουέι Κέλερ. Η κυρία Κέλερ πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτεχνική διευθύντρια στον ιστορικό γαλλικό οίκο μόδας Givenchy».

Μετά από συνάντηση νωρίτερα φέτος, η Μέγκαν «επέλεξε να συνεργαστεί με την Γουέι Κέλερ για τη διαχρονική και κομψή αισθητική της, την άψογη προσαρμογή και το χαλαρό στυλ» ανακοίνωσε το παλάτι του Κένσινγκτον.

Η Γουέι Κέλερ είναι αυτή τη στιγμή η δημιουργική διευθύντρια του γαλλικού οίκου Givenchy. «Πιστό στην κληρονομιά του οίκου, οι καθαρές γραμμές του νυφικού επιτυγχάνονται με έξι σχολαστικά τοποθετημένες στρώσεις.

Το επίκεντρο του φορέματος είναι η ανοιχτή λαιμόκοψη, που πλαισιώνει χαλαρά τους ώμους και τονίζει τη λεπτή μέση. Οι γραμμές του φορέματος εκτείνονται προς το πίσω μέρος, όπου η ουρά ρέει σε απαλές στρογγυλές πτυχώσεις, που καλύπτονται από ένα τριπλό στρώμα μεταξωτού υφάσματος. Τα λεπτά μανίκια των τριών τετάρτων προσθέτουν μια νότα εκλεπτυσμένου νεοτερισμού», αποκάλυψε το παλάτι.

Οι λευκές γόβες της Μέγκαν Μαρκλ είναι του brand Aquazzura.

Το πέπλο των 5 μέτρων και τα μοναδικά λουλούδια 

Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο πέπλο. Η Μέγκαν «ήθελε και τις 53 κοινοπολιτείες σε αυτό το ταξίδι της» και έτσι η σχεδιάστρια Γουέι Κέλερ, δημιούργησε ένα πέπλο κεντημένο με τη χλωρίδα της καθεμιάς. Κάθε τρισδιάστατο λουλούδι είναι μοναδικό και κεντημένο στο πέπλο των 5 μέτρων με το χέρι.

Οι εργαζόμενοι δε πέρασαν εκατοντάδες ώρες ράβοντας σχολαστικά και πλένοντας τα χέρια τους κάθε τριάντα λεπτά για να διατηρήσουν το τούλι και το νήμα όσο πιο παρθένο γίνεται.

Ακολουθήστε μας στο facebook: