Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
βίντεοΤο απίθανο επετειακό βίντεο για τα 10 χρόνια YouTube!

Το απίθανο επετειακό βίντεο για τα 10 χρόνια YouTube!

Το YouTube, η διαδικτυακή πλατφόρμα που έδωσε βήμα στους ανθρώπους όλου του κόσμου να ανεβάζουν στο ίντερνετ ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, από τα πιο υπέροχα, ενδιαφέροντα, συναρπαστικά πράγματα μέχρι τα πιο παράξενα, σιχαμένα και εντελώς ακατανόητα, κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια.

Νιώθετε κι εσείς σαν να έχουν περάσει πολλά περισσότερα; Ή απλά σαν να υπήρχε πάντα εκεί, καθώς ο κόσμος χωρίς το YouTube είναι ένας κόσμος που έχουμε διαγράψει από τη μνήμη μας; Ναι, κι εμείς.

Στα πλαίσια των εορτασμών αυτών λοιπόν, το YouTube κυκλοφόρησε ένα φανταστικό βίντεο, το οποίο μέσα σε σχεδόν τρία λεπτά συγκεντρώνει με αλφαβητική σειρά τις πιο διάσημες κατηγορίες βίντεο που έχουν παίξει την τελευταία δεκαετία σε αυτό. Κοινώς, τα πιο πετυχημένα του viral.

Από τα ζώα, το Gangnam Style και τα Meme κάθε είδους, μέχρι την σοβαρή ειδησεογραφία, την μουσική, τα tutorials για οτιδήποτε, τους δύο Jimmy (Kimmel και Fallon) και, φυσικά, τους ίδιους τους χρήστες του, το YouTube αποδεικνύει για ακόμα μία φορά γιατί έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της παγκόσμιας κουλτούρας.

Δείτε το βίντεο

youtubespotlight/huffingtonpost

Τα πιο σημαντικά