Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
όμορφαΤο απίστευτο χωρίο με κατοίκους... αλεπούδες! Σίγουρα είναι το πιο χαριτωμένο μέρος...

Το απίστευτο χωρίο με κατοίκους… αλεπούδες! Σίγουρα είναι το πιο χαριτωμένο μέρος πάνω στον κόσμο!

Το πιο χαριτωμένο χωριό πάνω στον πλανήτη!

Η Ιαπωνία έχει πολλά μέρη γεμάτα από μικρά,έξυπνα και ακαταμάχητα ζωάκια. Γνωρίζουμε για το νησί με τα λαγουδάκια και το νησί με τις γάτες.

Υπάρχει όμως και ένα ολόκληρο χωριό γεμάτο από αλεπούδες! Έξι διαφορετικά είδη αλεπούς τρέχουν και παίζουν ανενόχλητες προσπαθώντας να αποσπάσουν την προσοχή σας αλλά σίγουρα και το φαγητό σας.

Αυτό το μαγικό χωριό ονομάζεται Ζάο Φοξ και βρίσκεται στην επαρχία Μιγιάγκι της Ιαπωνίας.

Για 100 γιεν, οι τουρίστες μπορούν να ταΐσουν τις αλεπούδες,που όμως μπορεί να γίνουν επικίνδυνες αφού δεν είναι εξημερωμένες!

Οι Ιάπωνες πιστεύουν ότι είναι ύπουλες και πονηρές αλλά και μαγικές!

zao-fox-village-japan-37 zao-fox-village-japan-39 zao-fox-village-japan-40 zao-fox-village-japan-41 zao-fox-village-japan-1 zao-fox-village-japan-3 zao-fox-village-japan-4 zao-fox-village-japan-5 zao-fox-village-japan-6 zao-fox-village-japan-7 zao-fox-village-japan-12 zao-fox-village-japan-13 zao-fox-village-japan-14 zao-fox-village-japan-15 zao-fox-village-japan-18 zao-fox-village-japan-22 zao-fox-village-japan-23 zao-fox-village-japan-25 zao-fox-village-japan-26 zao-fox-village-japan-29 zao-fox-village-japan-32 zao-fox-village-japan-33 zao-fox-village-japan-34 zao-fox-village-japan-36 zao-fox-village-japan-36 zao-fox-village-japan-37

via

Τα πιο σημαντικά