Το αγόρι λέει στην μητέρα του ότι έμαθε κακές λέξεις στο σχολείο. Δείτε την αστεία απάντηση της δασκάλας!

15 Σεπτεμβρίου, 2015 5:14 ΜΜ
More videos

Το έχουμε ακούσει αμέτρητες φορές, και είναι απόλυτα αληθινό, πως τα παιδιά λένε τα πιο παράξενα πράγματα.

Είναι πάντα διασκεδαστικό πως βλέπουν τα παιδικά μάτια τον κόσμο. Πολλές φορές κάποιο παράξενο σχόλιο θα ξεπηδήσει από το στόμα τους αλλά όταν πρόκειται για την εκπαίδευσή τους, όλοι ελπίζουμε ότι θα τα αφομοιώσουν όλα όσα μαθαίνουν.

Ένας ταλαντούχος εκπαιδευτικός, για παράδειγμα, μπορεί να διδάξει ένα παιδί κάτι ώστε να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Ωστόσο, μερικές φορές ακόμα και ο πιο δυνατός και καλός δάσκαλος μπορεί να τα θαλασσώσει ακόμη και αν, από τεχνικής άποψης, δεν είναι δικό του λάθος.

Στην ξεκαρδιστική ιστορία παρακάτω, η δασκάλα κάνει τέλεια την δουλειά της, αλλά ένας από τους πανούργους μαθητές της, παίρνει αυτό που τους διδάσκει και το διαστρεβλώνει με τέτοιο αστείο τρόπο, που θα γελάσετε πολύ.

Σας προειδοποιούμε πως αυτό το το αστείο περιέχει μια λέξη που ίσως την θεωρήσετε προσβλητική. Ωστόσο, πιστεύουμε πως είναι αστείο.

Screen-Shot-2015-09-11-at-2.22.42-PM-600x337

‘Ο μικρός Billy λύνει τις ασκήσεις μαθηματικών στο σπίτι. Μιλάει στο εαυτό του και λέει, ‘ Δύο συν πέντε, son of a bitch (γιέ της σκύλας),μας κάνουν επτά. Τρία συν έξι,son of a bitch,μας κάνουν εννιά.’Εκείνη την στιγμή, η μητέρα του μπαίνει και ακούει τι λέει. ‘ Billy, τι κάνεις εκεί;
Ο μικρός Billy απάντησε, ‘ Κάνω τα μαθηματικά, μαμά.’
‘ Και αυτά σας μαθαίνει η δασκάλα σας;’ ρωτάει η μαμά.
‘Ναι.’ Απαντά ο μικρός.

‘Την άλλη μέρα η μητέρα επισκέπτεται το σχολείο για να μιλήσει στην δασκάλα του Billy, ανησυχώντας για την εκπαίδευση που παίρνει. ‘Θα ήθελα να ξέρω, τι μαθηματικά
διδάσκετε στο γιο μου;’

schoool

Η δασκάλα απάντησε, ‘Αυτόν τον καιρό ασχολούμαστε με την πρόσθεση.’
Η μητέρα ρωτάει, ‘ Και του μαθαίνετε να λέει, δυο συν δυο, son of a bitch, μας κάνουν τέσσερα;’

8494959521_0cb33474ea_o-600x599
Όταν σταμάτησε να γελάει η δασκάλα απάντησε, ‘Όχι, βέβαια! Αυτό που τους μάθαινα ήταν, δύο συν δύο, THE SUM OF WHICH (ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ) μας κάνει τέσσερα!

3278662048_f27dba1406_o-600x426

(Ο μικρός έκανε λογοπαίγνιο με τις φράσεις son of a bitch (που ακούγεται ‘σαν οβ ε μπιτς’ και the sum of which (που ακούγεται ‘ σαμ οβ γουίτς)!)

Αστείο και πονηρό!

Ακολουθήστε μας στο facebook: