Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
διάφοραΤο άγνωστο σκυλί θέλει να κοιμάται στο σπίτι της για έναν πολύ...

Το άγνωστο σκυλί θέλει να κοιμάται στο σπίτι της για έναν πολύ αστείο λόγο!

Η ιστορία παρακάτω μιλά για μια γυναίκα που βλέπει έναν άγνωστο σκύλο να μπαίνει στην αυλή της. Είναι ένας γέρικος σκύλος που φαινόταν εξαντλημένος  αλλά έδειχνε να τρώει καλά.

Ο σκύλος την ακολουθεί μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια κουλουριάζεται στο χαλί και αρχίζει να κοιμάται! Το ίδιο γίνεται και την επομένη ημέρα.

Ο σκύλος συνέχιζε να έρχεται, να κοιμάται για λίγο και να φεύγει πρόθυμα μετά.

Αυτό συνεχίστηκε για αρκετές εβδομάδες μέχρι που η γυναίκα σκέφτηκε να γράψει ένα σημείωμα και να το βάλει στο κολάρο του σκύλου, με την ελπίδα πως ο ιδιοκτήτης του θα το έβλεπε και θα απαντούσε.

Αυτή ήθελε να ξέρει γιατί ο σκύλος κάποιου άγνωστου, χρησιμοποιεί το σπίτι της για να κοιμάται. Όταν ο σκύλος επέστρεψε με ένα καινούργιο σημείωμα στο κολάρο του, η γυναίκα επιτέλους έμαθε την αλήθεια. Μια αλήθεια που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί. Δεν μπορεί παρά να γελάσει κανείς με τον πραγματικό λόγο για την εξάντληση  του σκύλου.

Συνεχίστε παρακάτω το διάβασμα για να δείτε τι συνέβαινε και ο σκύλος  κουρασμένος, έπαιρνε έναν ύπνο στο σπίτι της γυναίκας.

“ Ένα ηλικιωμένο, κουρασμένο σκυλί περπατούσε μέσα στην αυλή μου. Μπορούσα να καταλάβω από το κολάρο στον λαιμό και την κοιλιά, ότι είχε ιδιοκτήτες και μάλιστα τον φρόντιζαν καλά.”

1106-600x450

“ Ήρεμα ήρθε προς το μέρος μου, τον χάιδεψα στο κεφάλι και αυτός με ακολούθησε μέσα στο σπίτι αργά, κουλουριάστηκε στο πάτωμα πάνω στο χαλάκι και το έριξε στον ύπνο. Μια ώρα αργότερα, σηκώθηκε,πήγε προς την πόρτα και εγώ τον άφησα να φύγει.”

254-600x337

“ Την επόμενη ημέρα ήταν πάλι στην αυλή μου, με χαιρέτησε, μπήκε στο σπίτι μου,πήρε πάλι την θέση του στο χαλί και κοιμήθηκε για μια ώρα. Αυτό  γινόταν συνεχώς για μερικές εβδομάδες.”

Super-Snoozers-noodley-fibers-create-a-cozy-nest-for-dogs-600x337

“ Γεμάτη περιέργεια, καρφίτσωσα ένα σημείωμα στο κολάρο του σκύλου: ‘ Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου, γλυκού σκύλου και να ρωτήσω εάν γνωρίζετε πως σχεδόν κάθε απόγευμα ο σκύλος σας έρχεται στο σπίτι μου για να κοιμηθεί λίγο.”339-600x399

“ Την άλλη μέρα έφτασε ο σκύλος για τον καθημερινό ύπνο του έχοντας στο κολάρο ένα νέο σημείωμα : ‘ Ζει με μια οικογένεια που έχει 6 παιδιά, τα δυο εκ των οποίων είναι κάτω από 3 χρονών και προσπαθεί να χορτάσει λίγο ύπνο. Μπορώ να έρθω μαζί του αύριο;”

431-600x450

Τα παιδιά που μεγαλώνουν με σκύλους είναι τυχερά που έχουν τέτοια προστατευτικά και υπέροχα τετράποδα μέλη στην οικογένεια. Αλλά και οι τριχωτοί φίλοι  μερικές φορές, όμως και οι γονείς, χρειάζονται ένα διάλειμμα από το χάος που επικρατεί όταν μεγαλώνει κανείς πολλά παιδιά.
Τι γλυκιά ιστορία! Δεν νομίζετε;

Τα πιο σημαντικά