Το αυθεντικό Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, έρχεται στην Αθήνα!

27 Σεπτεμβρίου, 2015 2:45 ΜΜ
More videos

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας, το πιο επιτυχημένο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, με περισσότερους από 300.000 επισκέπτες στη Θεσσαλονίκη, ετοιμάζεται στην Αθήνα!

Στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo στο Μαρούσι, σε 3.500 τμ, ένα μοναδικό πάρκο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι επισκέπτες του «Εργοστασίου» θα συμμετέχουν σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον χρόνο, στον χώρο και στο «απόλυτο όνειρό» τους.

ergostasio-sokolatas-thessaloniki-660x330

Στο Μουσείο της Σοκολάτας μέσα από μοναδικά εκθέματα, θα γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του «ταξιδιού» και της διαδικασίας, μέχρι ο καρπός του κακάο να γίνει μια λαχταριστή σοκολάτα.

Με μια πραγματική Ζούγκλα του Αμαζονίου, έναν Ναό των Αζτέκων η ιστορία της σοκολάτας με εντυπωσιακές νέες τεχνολογίες σε μια Εξωτική Καλύβα, μέχρι τον πιο δαιδαλώδες Λαβύρινθο που θα τους μεταφέρει στο ομορφότερο (και πιο γλυκό) Εργοστάσιο Σοκολάτας του κόσμου, προκειμένου να ανακαλύψουν τα μεγάλα μυστικά που κρύβει.

sokolata_ergostasio_deth

Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (1200 λίτρα πραγματικής Σοκολάτας!) με το παραμυθένιο τοπίο, τα παλιά Μηχανήματα, ο Λαβύρινθος, τα Εργαστήρια σοκολατοκατασκευών και μπισκοτοκατασκευών, η Γκαλερί μοναδικών γλυπτών από σοκολάτα, οι αίθουσες Επιδείξεων, Τέχνης και Πολιτισμού, η Γλυκιά Βιβλιοθήκη, το Green room όπου θα παίρνετε απίστευτες φωτογραφίες, το Social Point και φυσικά οι χώροι Εκπαίδευσης, συνθέτουν το απίστευτο σκηνικό.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: