Το 3χρονο κοριτσάκι χωρίς πόδι που του χάρισαν για παρέα έναν ανάπηρο σκύλο

24 Απριλίου, 20151:04 ΠΜ
More videos

Ενα τρίχρονο κορίτσι με προσθετικά μέλη υιοθέτησε ένα σκύλο που δεν έχει το μπροστινό του πόδι.

Η τρίχρονη Sapphyre Johnson από την Νότια Καρολίνα γεννήθηκε με μόνο δύο δάχτυλα σε κάθε της χέρι και ένα δάχτυλο του ποδιού σε κάθε της πόδι λόγω σοβαρής πάθησης. Οι γιατροί αποφάσισαν να ακρωτηριάσουν τα πόδια της όταν ήταν μόλις ενός έτους για να μπορεί να περπατάει με τεχνητά μέλη.3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-1Οταν είδε για πρώτη φορά τον υπολοχαγό Dan, που πήρε το όνομά του από έναν χαρακτήρα από την ταινία Forest Gump, είπε «Αυτό είναι το κουτάβι μου. Είναι ακριβώς σαν κι εμένα».

«Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά για Sapphyre», δήλωσε η μητέρα της, η Ashley Johnson. 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-2 «Ηταν εκπληκτικό να βλέπουμε την κόρη μας με το κουτάβι της» είπε και πρόσθεσε «Η Sapphyre δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια και τα χέρια των άλλων μάλλον επειδή συνειδητοποιεί ότι είναι διαφορετική.  Ετσι, τον αγαπά. Εβγαλε μάλιστα τα προσθετικά της μέρη για να του δείξει τα πόδια της. Ηταν πολύ χαριτωμένο».

3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-3 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-4 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-6 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-8 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-13 3-year-old-girl-amputated-legs-puppy-without-paw-sapphyre-johnson-lt-dan-14

greenvilleonline/huffpost/ie
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News