Τίτλοι τέλους στη σχέση Κικίλια- Μπαλατσινού

3 Απριλίου, 2018 7:14 ΜΜ
More videos

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του πρώην υπουργού Βασίλη Κικίλια με την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού. Το ζευγάρι, άγνωστο ακόμα για πιο λόγο, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή.

Σύμφωνα με το bloko.gr, o πρώην υπουργός προστασίας του πολίτη και βουλευτής της Ν.Δ, ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο που κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία την αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του.

Ο κ. Κικίλιας, από το κέντρο της Αθήνας όπου είχε μετακομίσει πρόσφατα, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έμεναν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Στησιχόρου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από κοινούς φίλους τον Απρίλιο του 2017 και η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς, όταν διέρρευσαν φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι. Η είδηση και οι σχετικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» έκαναν τον γύρο της πολιτικής και κοσμικής Αθήνας.

Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις φίλων από το περιβάλλον τους, ζούσαν τον απόλυτο έρωτα και γι αυτό σχετικά γρήγορα, πριν κλείσουν ένα χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Μαζί τους έμενε και ο μικρός γιος της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, Μάξιμος.

[protothema] [star]

Ακολουθήστε μας στο facebook: