Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤης το είπαν στον αέρα της εκπομπής κι έφυγε άρον άρον: Η...

Της το είπαν στον αέρα της εκπομπής κι έφυγε άρον άρον: Η ξαφνική αποχώρηση της Αναστασοπούλου και η εξηγήσεις

Αναστάτωση επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» όταν η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε ξαφνικά θετική στον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια βρισκόταν κανονικά στη θέση της, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, όταν ενημερώθηκε κατά τη διάρκεια του προγράμματος πως το τεστ ανίχνευσης του ιού, που έκανε πριν μπει στο πλατό, βγήκε θετικό.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε την ανακοίνωση στους τηλεθεατές και αμέσως, τη θέση της πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, πάντα υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ και αυτό είναι και για τη δική μας ασφάλεια και για όλων όσων εργάζονται εδώ», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά, είναι θετικό. Για πέντε μέρες, δυστυχώς, δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορονοϊό το Μαράκι μας. Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ κι έφυγε», συμπλήρωσε στη συνέχεια και υποδέχτηκε στο πλατό τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, λίγο αργότερα, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε: «Με ξαναθυμήθηκε, παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=D85rQYFZe0g&feature=emb_title

Τα πιο σημαντικά