Της είπαν ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ είχε δηλητηριαστεί από ασπαρτάμη.

11 Οκτωβρίου, 2015 5:20 ΜΜ
More videos

Τον Οκτώβριο του 2001 η αδερφή της Ronda ένιωθε πολύ άρρωστη. Είχε σπασμούς στο στομάχι και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Ο πόνος ήταν σταθερός και αδιάκοπος. Στο προσωπικό της μπλογκ η Ronda περιγράφει τις πολλαπλές βιοψίες που έκανε η αδερφή της. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν από τι έπασχε και η οικογένειά της άρχισε να φοβάται για το χειρότερο.

Τελικά, οι γιατροί ανακοίνωσαν στην αδερφή της ότι πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Τότε, η Ronda θυμήθηκε ένα άρθρο που είχε διαβάσει για την ασπαρτάμη. Αμέσως, ρώτησε την αδερφή της αν είχε πιει coca-cola διαίτης. Ναι είχε πιει και μάλιστα μεγάλη ποσότητα. Η Ronda είπε στην αδερφή της να σταματήσει να πίνει αμέσως.

Αυτό που ακολούθησε είναι αδιανόητα, αλλά η Ronda αφιέρωσε την ζωή της στην ενημέρωση σχετικά με του κινδύνους που κρύβει η ασπαρτάμη.

Το 2001 η αδερφή της Ronda άρχισε να έχει πολύ δυνατούς σπασμούς στο στομάχι και μετά βίας μπορούσε να περπατήσει. Μετά από πολλές βιοψίες οι γιατροί πίστευαν ότι έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

rhondagessner_1379209416_69-600x662

Η Ronda θυμήθηκε ένα άρθρο που είχε διαβάσει σχετικά με τους κινδύνους της ασπαρτάμης και κατευθείαν ρώτησε την αδερφή της αν είχε πιει coca-cola διαίτης. Της είπε πως είχε πιει και η Ronda την συμβούλεψε να σταματήσει να πίνει άμεσα.

drink-341489_640-600x450

“Η αδερφή μου μου τηλεφώνησε 32 ώρες μετά από αυτή την συζήτηση και μου είπε ότι είχε σταματήσει να πίνει coca-cola διαίτης και μπορούσε πλέον να περπατήσει. Επίσης, σταμάτησαν και οι σπασμοί στο στομάχι”, ανέφερε η Ronda.

Heap of sugar and pouring more from a spoon

Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από ασπαρτάμη περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, μειωμένη όραση, αυξημένη πίεση και ζαλάδα. Η Ronda πιστεύει ότι η αδερφή της έπαθε δηλητηρίαση από την ασπαρτάμη που υπήρχε την coca-cola της. Αφού οι γιατροί της έδωσαν ένα χάπι για την δηλητηρίαση από ασπαρτάμη, μπόρεσε να ξαναπερπατήσει.

6fdd176702dad74c06381a80b69cee53-600x600

Η Pepsi πρόσφατα αντικατέστησε την ασπαρτάμη με σουκραλόζη, η οποία δεν απορροφάται από τον οργανισμό. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή είναι μια πολύ εναλλακτική λύση, καθώς η ασπαρτάμη συσσωρεύεται στο σώμα.

diet_pepsi_aspartame_free_promo_by_chrissalinas35-d8s5mfw-600x319

Ακολουθήστε μας στο facebook: