Τις φωτογραφίες των τριών νεκρών παιδιών ζήτησε στην φυλακή για το Πάσχα η Ρούλα Πισπιρίγκου

23 Απριλίου, 2022 4:46 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δει σήμερα την οικογένειά της σε έκτακτο επισκεπτήριο

Πειθαρχική έρευνα σε βάθος και εναντίον των δύο ιατροδικαστών σχετικά με τις εκθέσεις που είχαν συντάξει μετά το θάνατο της Μαλένας (ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα – Ιούλιος 2019) και της Ίριδας (ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα – Μάρτιος 2020), για να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Την έρευνα παρήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, και θα την διενεργήσει, (όπως ορίζει ο νόμος 3772/2009 /άρθρο 6.), ο επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης. Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε πειθαρχική έρευνα, σε βάρος των δύο ιατροδικαστών, για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που συντάχθηκαν μετά το θάνατο των μικρών κοριτσιών, αλλά και έλεγχο της ορθότητας των αναφορών και των εκθέσεων.

Την ίδια ώρα, την οικογένειά της αναμένεται να δει σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές, αφού λόγω Πάσχα έχει έκτακτο επισκεπτήριο. Η 33χρονη από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, φέρεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δημοσίευμα του pelop.gr αναφέρει ότι στο έκτακτο επισκεπτήριο σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα δει την μητέρα της, την αδελφή της και τον πατριό της, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει να της πάνε στην φυλακή τις φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.