Της δένουν τα χέρια με ταινία. Με ένα όμως κόλπο, λύνεται στη στιγμή!

28 Ιουλίου, 2015 4:34 ΜΜ
More videos

Ως προς το θέμα προσωπικής ασφάλειας και αυτοάμυνας, πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στις πολεμικές τέχνες για να μάθουν να υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Εκεί μαθαίνουν τεχνικές άμυνας και επιβίωσης. Υπάρχουν βέβαια και αναρίθμητα μαθήματα τέτοιου είδους που προσφέρονται μέσω διαφημιστικών εκπομπών στην τηλεόραση και μάλιστα στοχεύουν σε ομάδες ανθρώπων που πρέπει να μάθουν αυτοάμυνα, όπως παιδιά, έφηβοι, ενήλικες, γυναίκες κτλ.

Μερικοί από εμάς παίρνουμε άλλα μέτρα για να είμαστε ασφαλείς. Κλειδώνουμε καλά τις πόρτες, αφήνουμε το αυτοκίνητο  σε φωτεινά μέρη και κουβαλάμε μαζί μας σπρέι πιπεριού όπου κι αν πάμε. Αλλά ακόμη και με όλα αυτά τα μέτρα που παίρνουμε, δεν βλάπτει να γνωρίζουμε τι να κάνουμε αν βρεθούμε κάτω από συνθήκες που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί όπως … με τα χέρια δεμένα με ταινία ασφαλείας.

Αν και ελπίζουμε να μην βρεθούμε ποτέ σε αυτήν την θέση, το ακόλουθο βίντεο  δείχνει μια εύκολη και γρήγορη τεχνική για να απαλλαγεί κάποιος  από τα δεσμά με ταινία.

Αρχικά φέρνετε τα χέρια πάνω από το κεφάλι και έπειτα με μια γρήγορη κίνηση τα φέρνετε προς τα κάτω και πιέζετε προς τα πλάγια με όση δύναμη έχετε. Αυτό ήταν. Η ταινία θα σκιστεί και εσείς θα είστε ελεύθεροι. Στην σπάνια περίπτωση που δεν πετύχει την πρώτη φορά, απλά προσπαθείτε πάλι.

Επίσης, η τεχνική αυτή έχει επιτυχία εάν τα χέρια σας είναι δεμένα μπροστά σας και μπορείτε να τα σηκώσετε ψηλά πάνω από το κεφάλι σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook: