Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
Ελλάδα«Τυπάκος με προειδοποίησε να μη ξαναπατήσω στα Εξάρχεια του είπα να μού...

«Τυπάκος με προειδοποίησε να μη ξαναπατήσω στα Εξάρχεια του είπα να μού κλασ… τα αρχ…»

Σε μια συνάντηση που είχε σήμερα στα Εξάρχεια αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Χρήστος Χωμενίδης. Ο «τυπάκος με αντιεξουσιαστική εμφάνιση», όπως αναφέρει, τον προειδοποίησε να μην ξαναπατήσει στα Εξάρχεια, με τον συγγραφέα να τον προτρέπει «να μού κλάσει τα αρχίδια».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του γράφει:

«Προ ολίγου, στην οδό Σόλωνος, τυπάκος με αντιεξουσιαστική εμφάνιση, ο οποίος δεν ήξερε το όνομά μου και με αποκαλούσε “δημοσιογράφο”, με προειδοποίησε να μην ξαναπατήσω στα Εξάρχεια.

Προφανώς τον προέτρεψα να μού κλάσει τα αρχίδια, τον πληροφόρησα ότι στα Εξάρχεια σύχναζα προτού ο ίδιος γεννηθεί και τον κάλεσα να με πλησιάσει και να επαναλάβει ό,τι μού είπε από απόσταση αναπνοής. Προφανώς απομακρύνθηκε με ταχύ βήμα, αφού με απείλησε ότι θα θυμάται τη φάτσα μου.

Πρέπει να πάρουμε την πόλη μας πίσω! Ο μόνος ίσως τρόπος είναι να αρχίσουμε μαζικά να ξανακάνουμε τις βόλτες μας, να πίνουμε τους καφέδες και τα ποτά μας, σε δεύτερη φάση να στεγάζουμε τα μαγαζιά και τα γραφεία μας στα “άβατά” της. Αρκεί πλέον η ανοχή στις συμμορίες!».
Τα πιο σημαντικά