Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
διεθνήΤην συνέλαβαν την ημέρα που έκλεισε τα 93 της χρόνια ως δώρο...

Την συνέλαβαν την ημέρα που έκλεισε τα 93 της χρόνια ως δώρο γενεθλίων

Μέχρι τα 92 της χρόνια το ποινικό μητρώο της Σιμόνε Ντιμόντ από την Αγκούστα της Τζόρτζιαήταν καθαρό. Φυσικά, δεν περίμενε μαζί με το σβήσιμο των 93 κεριών στην τούρτα γενεθλίων της να την περιμένει κι ένα περιπολικό έξω από το σπίτι να την συλλάβει. Πανικοβλήθηκε, μέχρι που πληροφορήθηκε ότι ήταν…δώρο γενεθλίων.

Όλα ήταν σκηνοθετημένα από την αγαπημένη της κόρη Αν Ντιμόντ. Ήξερε πως η μητέρα της ήταν λάτρης της σειράς Cops. Έτσι, σκέφτηκε ότι μία στημένη σύλληψη, συνεννοημένη με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, θα ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη.

a648c1e806d3d758b5b6b057458ea605

Η Αν περιγράφει τη μητέρα της ως μια «ευτυχισμένη γυναίκα» όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί ήρθαν μόνο και μόνο για να εκπληρώσουν μια κρυφή της επιθυμία. Τους αγκάλιασε με θέρμη, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πάει βόλτα και με το περιπολικό.

Η ανάρτηση στην οποία η Αν Ντιμόντ περιέγραφε την εμπειρία της μητέρας της έγινε viral.

«Στις 9 Ιουλίου 2018, η μαμά συνελήφθη. Ναι, συνελήφθη. Σας το είπα ότι είναι κακιά αλλά δεν με πιστέψατε!! Μας επηρέασε, αλλά μείναμε δυνατοί. Τώρα που είναι εκτός φυλακής, μπορώ να το αναρτήσω… Αστειεύομαι, δεν μπήκε στην φυλακή…

Η πραγματική ιστορία; Είχα κανονίσει μετ ην αστυνομία να έρθει και να τη «συλλάβει με ήπιο τρόπο». Έγινε 93 ετών στις 7 Ιουλίου. Η μαμά λατρεύει να βλέπει τη σειρά Cops. Αντιλαμβάνεται πως η αστυνομικοί κάνουν την χειρότερη δουλειά με όλα αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Και ρωτούσε τι θα συνέβαινε εάν την συνελάμβαναν και την έβαζαν στο πίσω κάθισμα… Οπότε ναι, η ιδέα ξεκίνησε από δικό της λάθος», έγραψε. 

Σε απάντηση της θέσης της, η σελίδα της αστυνομικής υπηρεσίας Augusta Maine έγραψε στο Facebook: «Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε την ιστορία σας μαζί μας! Είμαστε πολύ περήφανοι που μας καλέσατε».

Τα πιο σημαντικά