Την κοιτούσαν όλοι στην πίστα – Ο χορός της Δούκισσας Νομικού στο γλέντι του γάμου του αδερφού της, Νικήτα

29 Μαΐου, 20232:31 ΠΜ

Το βράδυ του Σαββάτου 27/5, πέρα από τον Πάνο Μουζουράκη και την Μαριλού Κοζάρη, με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν και Νικήτας Νομικός με την Άννα Πρέλεβιτς και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους η αδερφή του πρώτου, Δούκισσα Νομικού.

Το περήφανο για τον αδερφό της μοντέλο φόρεσε ένα λαμπερό maxi φόρεμα, στράπλες και σε γαλάζιο χρώμα, που ταιριάζει απίστευτα με τα μάτια της, αλλά και τα ξανθά της μαλλιά, και στάθηκε δίπλα στον Νικήτα, θαυμάζοντάς τον σε μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του

Ο χορός της Δούκισσας Νομικού στο γλέντι του γάμου του αδερφού της

Μάλιστα, στο γλέντι που ακολούθησε έδειξε να το διασκεδάζει στο έπακρο αφού διέρρευσε βίντεο με τον ξέφρενο χορό της ίδιας στην πίστα την ώρα που ερμήνευε ο Διονύσης Σχοινάς ένα από τα αγαπημένα τραγούδια των καλεσμένων και όχι μόνο.

Σήμερα, Κυριακή 28/5, αφού ξεκουράστηκε, η ίδια δημοσίευσε και μερικές φωτογραφίες από την δική της οπτική για την ξεχωριστή αυτή ημέρα και τις συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα.

«Στο γάμο του αγαπημένου μου αδερφού Νικήτα και της υπέροχης Άννας. Σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω. Η συγκίνηση και η ευτυχία δεν κρύβονται. Να ζήσετε, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, ενωμένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα».

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News