Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΤην κατασπάpαξαν: Αuτή είναι η νεκpή 68χρονη που την έφaγαν ζωντανή τα...

Την κατασπάpαξαν: Αuτή είναι η νεκpή 68χρονη που την έφaγαν ζωντανή τα σκuλιά του γεiτονα έξω από το σπίτι της

Μία 68χρονη στην Αγγλία, η Έσθερ Μάρτιν, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας XL Bullys, μπροστά στα μάτια του 11χρονου εγγονού της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηλικιωμένη δέχθηκε την επίθεση όταν προσπάθησε να χωρίσει δύο κουτάβια που τσακώνονταν, με αποτέλεσμα οι γονείς τους να της ορμήξουν.

Η προειδοποίηση της 68χρονης για την επιθετικότητα των σκυλιών

Σύμφωνα με την Daily Mail, η άτυχη γυναίκα είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών, Άσλεϊ Γουόρεν, ότι είναι επιθετικά, αλλά η απάντηση που είχε πάρει ήταν «κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω με τα γ@@@να τα σκυλιά μου».

Ο 39χρονος είναι ράπερ και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εξέτρεφε σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας.

Η κόρη της αδικοχαμένης γυναίκας, Σόνια, επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της είχε προειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη των σκυλιών ότι είναι επικίνδυνα και πρόσθεσε ότι στο σπίτι του 39χρονου ζούσαν οχτώ σκυλιά, τα έξι κουτάβια και τα δύο ενήλικα.

Η 68χρονη δέχτηκε θανατηφόρα επίθεση από τα σκυλιά

Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο της επίθεσης, πυροβόλησαν και σκότωσαν τα σκυλιά, ενώ κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, μαζί με περιοίκους, να σώσουν τη ζωή της 68χρονης χωρίς, ωστόσο, αποτέλεσμα, καθώς η γυναίκα εξέπνευσε πριν να προλάβουν να τη διακομίσουν σε νοσοκομείο.

Σκυλιά κατασπάραξαν 68χρονη

68 1

68 2Τα πιο σημαντικά