Την είπε υπερκτιμημένη. Πώς απαντά ο «Διαβόλος που φοράει Prada» στον Τραμπ

12 Ιανουαρίου, 2017 3:21 ΠΜ
More videos

Πολλές και ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στο σχόλιο του Τραμπ ότι η Μέριλ Στρηπ είναι «υπερκτιμημένη» ηθοποιός. Δείτε κάποια που ξεχώρισε…

Το να πεις «υπερκτιμημένη» μια ηθοποιό όπως η Μέριλ Στρηπ, είναι κάτι που, δεν μπορεί, θα ξεσηκώσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις… Ακόμα κι αν είσαι ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Από τις πολλές και ποικίλες απαντήσεις και σχόλια που έχει εισπράξει ο χαρακτηρισμός αυτός του Τραμπ (σημειωτέον, ως αντίδραση των της …«Χρυσής Σφαίρας» που η Μέριλ Στρηπ εξαπέλυσε εναντίον του Τραμπ στην απονομή των βραβείων το βράδυ της Κυριακής) θα ξεχώριζε κανείς ένα tweet με … άρωμα «Ο Διάβολος φοράει, Prada».

Ο λόγος για την ταινία του 2006 όπου η Μέριλ Στρηπ έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας ως Μιράντα Πρίστλεϊ, μιας εξαιρετικά δύσκολης αρχισυντάκτριας περιοδικού μόδας.

«Αν 157 βραβεία σε κάνουν ‘υπερ-εκτιμημένο’, τότε τι λένε για εσάς ως επιχειρηματία οι 6 πτωχεύσεις. Αυτό και μόνο.», αναφέρει το συγκεκριμένο tweet.

imgur

Στο σχόλιο του Τραμπ για την «υπερκτιμημένη» Μέριλ Στρηπ αντέδρασε και η βρετανίδα συγγραφέας του Χάρι Πότερ, Τζ.Κ.Ρόουλινγκ.

«Μην ξεχνάτε ότι η καλή γνώμη ορισμένων ανθρώπων ορισμένες φορές είναι πιο προσβλητική από την προσβολή τους», ήταν το χαρακτηριστικό της σχόλιο…

[toc] [imgur]

Ακολουθήστε μας στο facebook: