Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤην έβαλε στη θέση της: Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στη...

Την έβαλε στη θέση της: Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε στη Μάνδρου για το «Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές»

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο πνιγμός του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος στο Blue Horizon, τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη.

Για το περιστατικό μίλησε στο ΣΚΑΪ η Ιωάννα Μάνδρου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων και τον τρόπο που το πλήρωμα έπρεπε να δράσει.

Μάνδρου: «Ας τον πλακώναν στις κλωτσιές»

Το συμβάν χαρακτήρισε ως κτηνωδία η Ιωάννα Μάνδρου, σχολιάζοντας για τον 36χρονο, μεταξύ άλλων, ότι «έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον σπρώχναν μέσα, ας τον πλακώναν στις κλοτσιές, ας τον παραδίδανε στο Λιμεναρχείο, ας του βάζανε πρόστιμο, ας του ασκούσαν δίωξη στον εισαγγελέα. Όλα εκτός από το να τον σπρώξουν έξω».
Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι συλληφθέντες είναι ο καπετάνιος, ο ύπαρχος, ο λοστρόμος και ο αξιωματικός καταστρώματος του Blue Horizon. Όλοι τους θα απολογηθούν στην Εισαγγελία σήμερα το μεσημέρι.

Ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί νωρίτερα στο πλοίο, έπειτα βγήκε έξω από αυτό, και στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναμπεί, επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ελένη Κωστοπούλου: “Ο Ζακ πέθανε από κλωτσιές, αυτό που ενόχλησε είναι το πώς πέθανε ο Αντώνης”

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου για τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο Αντώνης Καρυώτης και πως θα μπορούσαν “να τον πλακώσουν στις κλωτσιές”, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου.

“Κυρία Μάνδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Κωστοπούλου.

blue horizon 28 1080x410 1

Τα πιο σημαντικά