Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤην «έκpαξαν» όλоι: Σάλоς με την ανάρτnση της Ελένης Μενεγάκη – «Η...

Την «έκpαξαν» όλоι: Σάλоς με την ανάρτnση της Ελένης Μενεγάκη – «Η Ελλάδα πενθεί, αλλά τı σε νοιάζει, δικά σου παιδιά ήταν;»

Για τα καλά «στόλισαν» την Ελένη Μενεγάκη, χρήστες του Instagram, επειδή δημοσίευσε φωτογραφία της ανήμερα της επετείου του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια πόζαρε θέλοντας να δείξει το look της, αλλά κάποιοι ακόλουθοί της σχολίασαν ότι η ανάρτησή της είναι προκλητική, γιατί δεν έπρεπε να φορά ροζ μία μαύρη ημέρα σαν εκείνη.

Η κατακραυγή στην Ελένη Μενεγάκη

Όπως υπογράμμισε μία ακόλουθος: «Προκλητικό αυτό το ροζ σήμερα, μια τόσο “μαύρη” μέρα για την Ελλάδα!…..Μεγάλο φάουλ της Ελένης ……..Δεν είπα να φορέσει μαύρα αλλά μπορούσε να ντυθεί σε πιο σκούρους τόνους …Χθες, πχ, φορούσε με σκούρο……Να ξεκαθαρίσω, ότι δεν έχω κριτική διάθεση απέναντι σε ΚΑΝΕΝΑΝ -ποια είμαι εγώ που θα κρίνω;…..Άλλωστε, είμαι η πρώτη που υποστηρίζω, ότι το πένθος, την απώλεια την οδύνη, την αντιλαμβάνεται και την εκφράζει ο καθένας με τον δικό του τρόπο …..Απλώς……έστω και με την επιλογή χρωμάτων, ας δείξουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στους γονείς που δίνουν τέτοιο, τιτάνιο αγώνα για να αποδειχθεί το αυτονόητο!…..Καλό παράδεισο στις ψυχούλες».

Ένα άλλο σχόλιο έγραφε:

«Σήμερα δεν έπρεπε να ανεβάσεις φωτογραφία και μάλιστα ντυμένη στα ροζ……», ενώ ένας τηλεθεατής την προέτρεψε να κάνει μία χαλαρή εκπομπή, χωρίς πολλά γέλια.

Άλλο σχόλιο έγραφε:

Όλα αυτά τα παιδιά που χάθηκαν ήταν δικά μας παιδιά…. πονάμε και πονεσαμε όσο και οι γονείς τους …Μην ξεχνάμε μην αυτοδιαφημιζομαστε……ο τροχός γυρίζει και γυρίζει άσχημα για όλους μας…. Είναι κρίμα τόσος υπεροπτισμος ..Μια μέρα χωρίς ναρκισσισμό και διαφήμιση δεν θα πάθετε κυρία μου τίποτα….

1 53 2 28 3 24 4jpg

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες με τα ροζ ανήμερα επετείου της τραγωδίας των Τεμπών: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

1 52

2 27

Τα πιο σημαντικά