Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤην έδωσε «στεγνά» η Μπακοδήμου: «Είναι η πιο ακριβοπλnρωμένη στην ελληνική TV....

Την έδωσε «στεγνά» η Μπακοδήμου: «Είναι η πιο ακριβοπλnρωμένη στην ελληνική TV. Πιο πολύ κι από τη Μενεγάκη»

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα τη συζήτηση που είχε ως φοιτήτρια δημοσιογραφίας με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, μοιράστηκε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου με το κοινό της.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου, η συγκεκριμένη συζήτηση έγινε το επίκεντρο του σχολιασμού στην εκπομπή “Γειά σου”. Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Μαρία Μπακοδήμου πήρε τον λόγο, επισημαίνοντας πως η παρουσιάστρια του καναλιού Alpha θεωρείται επί του παρόντος η πιο ακριβοπληρωμένη στον χώρο της τηλεόρασης.

Μαρία Μπακοδήμου: Τα όσα ανέφερε

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά…

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:
Τα πιο σημαντικά