Την αποθέωσε όλη η Ελλάδα Έτσι γυρίστηκε η σκηνή που τραγουδά η Χάρις Αλεξίου στο φινάλε του Maestro

16 Δεκεμβρίου, 202210:47 ΜΜ
More videos

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του «Maestro» χθες και ο κόσμος αποθέωσε για άλλη μια φορά την σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου όχι μονο για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και για το τραγούδι που μας χάρισε στο φινάλε της σειράς.

Η πολυσυζητημένη σκηνή του φινάλε

Στο φινάλε της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές είναι η ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου στο φεστιβάλ των Παξών.Η Στεφανία Γουλιώτη μετέφερε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, όταν γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή με ένα βίντεο. Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός ανάρτησε το backstage βίντεο, με τη μουσική επιστροφή να καταχειροκροτείται στο τέλος του τραγουδιού.

«Δείτε το όλο. Ο ήχος στο τέρμα. Να ζήσετε ΑΥΤΌ που ζήσαμε! Το βίντεο αυτό το τραβάω εγώ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ!! Απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου έχει υπάρξει , το ότι υπήρξα «μάρτυρας» αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε «σημάδι» της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου.!! Αυτή η εμπειρία, ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ,μου θυμίζει πάντα ότι ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΆΤΑΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ είτε απο έρωτα , είτε από κάθε εμπειρία, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΉ!!!!!!

Ευχαριστώ Χάρις Αλεξίου!! ΕΦΗΒΙΚΈ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!
Ευχαριστώ Χριστόφορε Παπακαλιάτη, Ορέστη Χαλκιά. Θέλει… να τραγουδάς μ´αυτό το μύθο!!» έγραψε η ηθοποιός στην περιγραφή της δημοσίευσης.

Η ανάρτηση της Στεφανίας Γουλιώτη

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News