Την αποκάλεσαν άντρα – Το δημόσιο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά από ομοφοβικό σχόλιο

28 Ιουλίου, 2022 4:03 ΠΜ
More videos

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια έντονη προσωπικότητα, η οποία έχει αποδείξει πως εκφράζεται ελεύθερα και πως δεν διστάζει να υπερασπίζεται τον εαυτό της αλλά και ό,τι θεωρεί αδύναμο, αποδεικνύοντας το στοιχείο της αυτό και από τη συμμετοχή της στο survivor.

Αυτή τη φορά στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει δημόσια ένα σχόλιο, που της έκανε ένα χρήστης του instagram σε μια φωτογραφία με το πρόσωπο της. Και επειδή λοιπόν, το σχόλιο είχε ρατσιστικό και ομοφοβικό χαρακτήρα εκείνη δεν άντεξε να μην πάρει θέση και απάντησε αναλόγως.

Το δημόσιο ξέσπασμα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο instagram

«Αγαπητή μου, γεννήθηκα γυναίκα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν κ στις ημέρες μας θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι είμαστε αυτό που νιώθουμε, και πολύ από εμάς νιώθουμε τις περισσότερες των φόρων όχι αυτό που γεννιόμαστε σωματικά. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ανθρώπων που η φύση τους γέννησε άνδρες αλλά αισθάνονται γυναίκες και τούμπαλιν.

Παρόλα αυτά σε διαβεβαιώ πως το σημαντικότερο όλων είναι να έχεις υγεία σωματική και Ομόνοια στην ψυχή σου κάτι που ξεκάθαρα δεν έχεις εσύ. Λυπάμαι πολύ κ ντρέπομαι για το ομοφοβικό σου σχόλιο και εύχομαι να καταλάβεις γρήγορα και να διορθώσεις ακόμη πιο ταχεία μέσα σου την πληγή μου σε πονάει, ώστε να ζεις την ζωή σου όπως εσύ επιθυμείς και όχι όπως οι άλλοι αποφασίζουν για εσένα αντί εσένα.

Και τέλος να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή ώστε να μην ανατρέχεις σε προφίλ ανθρώπων που δεν σε έχουν πειράξει με σκοπό να τους μειώσεις. Δεν με μείωσες. Θλίβομαι απλά για το άτομο σου… Με εκτίμηση κ πάντα φιλικά, Ευρυδίκη».