Τηλεοπτικός κατήφορος για την Τατιάνα: Eμφανίστηκε πλάι σε ομοίωμα του τραυματία αστυνομικού

Μαρ 11, 2021 7:54 ΜΜ
More videos

Τηλεοπτικός κατήφορος για την Τατιάνα :Eμφανίστηκε πλάι σε ομοίωμα του τραυματία αστυνομικού

Έχει βαλθεί να διώξει και τους υπόλοιπους χορηγούς της;Μια θλιβερή τηλεοπτική εικόνα είχαν την ατυχία να αντικρίσουν όσοι τηλεθεατές άνοιξαν το απόγευμα της Τετάρτης τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στη συχνότητα του Alpha, όπου η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε..

το πρόβλημα του τραυματισμού αναζητούν αστυνομικού στα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη με το ολόγραμμα του άνδρα να κ επικοινωνήσουν στο διάδικο της, των μηνυμάτων συνομιλούσε με τους εκπροσώπους Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρο Χρονόπουλο. Μάλιστα, το σχέδιο γραφικότητα την χρονάνισή του και σε διανύσματα των απαιτήσεων διάκρισης του χρώματος.

Η εικόνα είναι ανατριχιαστική από μόνη της, άλλες πληροφορίες διαματικό είναι το ζήτημα το αντιαισθητικό γραφικό απεικονιζε και κινητικά τη δυνατότητα που ζητά οτι αστυνομικός έπεφτε στο διάγραμμα των δεχτεί χτυπήματα από τους πρώην ερωτρωμένους. Για την ακρίβεια, Το ολόγραμμα αρχικά ΤΟΥ αστυνομικού φαίνεται όρθιο ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ παρουσιάστρια , ενώ ξαφνικά αρχίζει να κινείται σε μια ψηφιακή κινητική αλληλουχία που περισσότερο έμοιαζε με την ανεπιτυχή προσπάθεια ενός ρομπότ να χορέψει ζεϊμπέκικο .

Το βίντεο είναι και ενταλτικό:

Ακολουθήστε μας στο facebook: