Τηλεοπτική «βόμβα» – Αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη;

10 Μαΐου, 2022 1:23 ΜΜ
More videos

Μια μεγάλη «βόμβα» θα επιχειρήσει να «πυροδοτήσει» η ΕΡΤ, με τη δημόσια τηλεόραση να επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, που φημολογείται να υπάρχει σχετικά με τη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ, ώστε να την φέρει στο δυναμικό της.

Με τις φήμες να αυξάνονται για ένα νέο «βήμα» τηλεοπτικό της παρουσιάστριας, ακόμα και άνθρωποι του σταθμού που έρχονται σε καθημερινή επαφή λόγω δουλειάς μαζί της εξέφρασαν την έκπληξη τους.

Η αίσθηση που έχουν είναι ότι- τουλάχιστον αυτή τη στιγμή- δεν διαφαίνεται λόγος για αποχώρηση της, όχι μόνον από το κεντρικό δελτίο του σταθμού αλλά και από το ίδιο το κανάλι. Υπογράμμιζαν δε τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού.

Ωστόσο ο σταθμός δείχνει να διανύει περίοδο αναδιάταξης και αναθεώρησης κάποιων πραγμάτων. Επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του καναλιού ότι ήδη αποτελούν παρελθόν οι Νίκος Στραβελάκης και Δημήτρης Καμπουράκης για διαφορετικούς λόγους καθένας από τους δύο, χωρίς όμως να θεωρείται σίγουρο ότι εντέλει ο Άκης Παυλόπουλος θα προσχωρήσει στο δημοσιογραφικό δυναμικό του.

Μετακομίζει στο ραδιομέγαρο η Σία Κοσιώνη;

Τηλεοπτικοί κύκλοι συνδέουν τις φήμες για αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη με την πρόθεση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης να εμπλουτίσει το δημοσιογραφικό δυναμικό της με «πρόσωπα πρώτης γραμμής», όπως λέγεται. Ήδη στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου αυτού εντάσσεται η συνεργασία του Γιώργου Κουβαρά, με δύο εκπομπές και σχόλιο- ανάλυση στο δελτίο της ΕΡΤ1.

«Θέλουν δημοσιογράφους από την ευρύτερη αγορά, αλλά με τα λεφτά που δίνει σήμερα η ΕΡΤ, ποιος να πάει», ανέφερε παρατηρητής και γνώστης του περιβάλλοντος της δημόσιας τηλεόρασης, σημειώνοντας ότι η περίπτωση του Γιώργου Κουβαρά είναι εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Υποστηρίζεται ότι κάπου μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο άνθρωπος με ρόλο και λόγο στην ΕΡΤ είχε βολιδοσκοπήσει την δημοσιογράφο. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, αλλά θα φανεί σύντομα το τι ισχύει.