Τηλεφωνήματα για βόμβα στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon

11 Μαρτίου, 2018 4:21 ΜΜ
More videos

Ο Μένιος Φουρθιώτης διέκοψε αναστατωμένος το βίντεο της συνέντευξης που έπαιζε στη ροή της εκπομπής του για να ενημερώσει τους τηλεθεατές για αυτό που συμβαίνει. Άγνωστοι τηλεφώνησαν για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon.

«Διακόπτουμε τη ροή του προγράμματος μας καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon δέχθηκε αυτή την ώρα δύο τηλεφωνήματα από αγνώστους με απειλή βόμβας έξω από το πλατό της εκπομπής Αποκαλυπτικά. Έχει ενημερωθεί η ελληνική αστυνομία. Εμείς θέλουμε να σας πούμε ότι συνεχίζουμε κανονικά τη ροή τους προγράμματος μας και θα αναμένουμε τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό, ή για το εάν πρόκειται για πλάκα ή περί απειλών.

Η τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά, το τονίζουμε για ακόμα μια φορά γιατί έχει συμβεί και στο παρελθόν, δεν απειλείται, δεν τρομοκρατείται. Η ελευθερία της δημοσιογραφικής παρουσίασης και δεοντολογίας των θεμάτων είναι αυτή η οποία δίνει το δικαίωμα βάσει της δημοκρατίας και του Συντάγματος για την ελεύθερη άποψη και γνώμη των δημοσιογράφων», ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης συνεχίζοντας να προβάλει τα θέματα της εκπομπής.

«Όποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν ζημιά, δεν θα γίνει γιατί όλο αυτό είναι μια τρομοκρατία. Δεν μπορεί να απειλείται μια εκπομπή, δεν μπορεί να απειλείται ένας σταθμός από το να κάνει τη δουλειά του και να έχει την επικοινωνία του με τον κόσμο. Αυτά δεν περνάνε, δεν τα πιστέψουμε και η δουλειά θα συνεχίσει να γίνεται χωρίς να εγκαταλείψει κανένας μας το πόστο του» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Η εκπομπή συνέχισε να προβάλλει τα προγραμματισμένα θέματα, ωστόσο λίγη ώρα μετά πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα. Για λίγα λεπτά η εκπομπή Αποκαλυπτικά έμεινε εκτός τηλεοπτικού αέρα, και αντ’ αυτού ο σταθμός πρόβαλε Διλήμματα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: