Κίνα: Οικογένεια καταδικάστηκε σε θανατική ποινή γιατί σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη της

14 Σεπτεμβρίου, 2018 11:48 ΜΜ
More videos

Μια τετραμελής οικογένεια καταδικάστηκε σε θανατική ποινή από ένα δικαστήριο στην Κίνα επειδή δολοφόνησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού τους και όλη του την οικογένεια.

Η 4μελής οικογένεια σκότωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, την γυναίκα του και τα 2 μεγάλα παιδιά του επειδή τους είπαν ότι πρέπει να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους.

Αυτή η υπόθεση δολοφονίας συνέβη σε μια από τις πιο σύγχρονες πόλεις της Κίνας και είχε συγκλονίσει ολόκληρην την χώρα.

Σύμφωνα με αναφορές, η οικογένεια ζούσε 1 μήνα στο σπίτι και ο πατέρας της 4μελούς οικογένειας σκεφτόταν να απαγάγει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και στην συνέχεια να ληστέψει το σπίτι του για να “χαρίσει στην οικογένειά του μια καλύτερη ζωή.”

Στην συνέχεια, ο πατέρας της 4μελούς οικογένειας έπεισε την γυναίκα του και τους γονείς του να συμμετάσχουν στο σχέδιό του και εκείνοι δέχτηκαν. Το σχέδιό τους ήταν να παγιδεύσουν την οικογένεια του ιδιοκτήτη μέσα στο σπίτι τους και αν αντιστέκονταν να τους σκοτώσουν.

Η 4μελής οικογένεια παρέσυρε ένα ένα τα θύματα στο σπίτι της και τα σκότωσε ξεχωριστά.

Τα κίνητρα των εγκληματιών χαρακτηρίστηκαν ως “εξαιρετικά ποταπά” και οι μέθοδοί τους “εξαιρετικά σκληρές.” Επίσης, ειπώθηκε ότι η συμπεριφορά τους είχε προκαλέσει μεγάλο κακό στην κοινωνία με “ιδιαίτερα σοβαρές συνέπειες.”

Και οι 4 κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε θανατική ποινή. Η ημερομηνία της εκτέλεσής τους δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: