Τη βγάζει καθαρή ο 70χρονος από το Αλεποχώρι: Ελεύθερος ο άνδρας που πυροβόλησε και τραυμάτισε παιδιά

31 Αυγούστου, 2022 5:19 ΠΜ
More videos


Ελεύθερος έφυγε από το γραφείο του ανακριτή μετά την απολογία του ο 70χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε δυο ανήλικα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του, στο Αλεποχώρι, την περασμένη Παρασκευή.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους τον κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος πρέπει να καταβάλλει εγγύηση 10.000 ευρώ ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης προσέγγισης στο Αλεποχώρι, της εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου που θα διαμένει.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή. Μάλιστα, φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του ότι δεν θα ξαναπιάσει όπλο στα χέρια του. Νωρίτερα, το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος του 70χρονου προκειμένου να καταθέσουν.

Νέες αποκαλύψεις για τον 70χρονο στο Αλεποχώρι: «Ήταν νόμιμο το όπλο του», λέει ο δικηγόρος του – Ποια εικόνα παρουσιάζουν οι γείτονες

Δύο παιδιά τραυματίστηκαν από τα πυρά 70χρονου στο Αλεποχώρι όταν ενώ έπαιζαν το παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια» μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του και εκείνος πυροβόλησε περισσότερες από μία φορές με καραμπίνα.

Σε βάρος του 70χρονου ασκήθηκε την Παρασκευή ποινική δίωξη, για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή από την η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Όπως έχει γίνει γνωστό ο ένας ανήλικος έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι και ο άλλος στο πόδι και στο μάτι.

Το δεύτερο παιδί είναι πιο σοβαρά και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που συνέλαβαν το δράστη εντόπισαν δύο όπλα στην κατοχή του.