Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΤι συμβαίνει με τη δωρεά της Πάολα στο νοσοκομείο Λάρισας - Τι...

Τι συμβαίνει με τη δωρεά της Πάολα στο νοσοκομείο Λάρισας – Τι είπε ο διοικητής

Κανονικά τραγούδησε, το βράδυ του Σαββάτου (4/3), η Πάολα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος δήλωσε πως θ’ απέχει από την πίστα για ακόμα μια ημέρα, εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη. Η τραγουδίστρια απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, εξηγώντας πως σκοπός της είναι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εμφάνισή της να δοθούν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται οι περισσότεροι από τους τραυματίες της μοιραίας σύγκρουσης.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας απάντησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τη δωρεά που θέλει να κάνει η Πάολα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο διοικητής του νοσοκομείου ανέφερε ότι ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά.

Ακόμη, εξήγησε πως έχει η διαδικασία των δωρεών στα νοσοκομεία. Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά σε κάποιο νοσοκομείο εκδηλώνει την πρόθεσή του και ενημερώνει το νοσοκομείο για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά.
Την ίδια στιγμή πρόσωπο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια σκοπεύει να διαθέσει χρήματα για τους ανθρώπους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας και στις οικογένειές τους και για να προχωρήσουν σε αυτό τον σκοπό έχουν ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο.

Τα πιο σημαντικά