Τι συνέβη όταν κατάλαβα ότι τα πάντα που τρώμε είναι ανθυγιεινά.

14 Δεκεμβρίου, 2016 5:44 ΜΜ
More videos

Το κρέας είναι ανθυγιεινό. Τα ζώα σιτίζονται με τροφή γεμάτη χημικά για να τα παχαίνουν. Δεν μπορώ να το φάω αυτό!

Το ίδιο ισχύει και για τα ψάρια. Λένε ότι τα ψάρια είναι επίσης γεμάτα από ορμόνες οι οποίες έχουν ως στόχο να αυξήσουν τη γονιμότητα. Αλλά έχω αρκετές ορμόνες, ευχαριστώ. Γιατί χρειάζομαι των ψαριών;

Οι ντομάτες δεν επιτρέπονται, ανήκουν στα σολανώδη. Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό, αλλά όλοι λένε ότι είναι ανθυγιεινά. Οι μελιτζάνες και οι γλυκιές πιπεριές το ίδιο.

Τα φρούτα και τα μούρα; Υπάρχει ζάχαρη και οδηγεί σε διαβήτη. Ω, και ειδικά το βράδυ. Ποτέ μην τρώτε φρούτα και μούρα το βράδυ. Η ζάχαρη τη νύχτα μετατρέπεται μαγικά σε λίπος στα οπίσθια και το στομάχι. Έχω το δικό μου, δεν χρειάζεται περισσότερο.

Πατάτες; Άμυλο! Ρύζι; Το ίδιο. Ζυμαρικά; Ξέχνα το άμυλο και την γλουτένη. Η γλουτένη θα γίνει ζάχαρη και η ζάχαρη θα γίνει οπίσθια.

Το λάδι δεν επιτρέπεται – ούτε ελαιόλαδο ούτε ηλιέλαιο,καθώς επίσης και το βούτυρο, επειδή είναι λίπη. Α, μην ξεχνάμε και την χοληστερόλη. Τα αυγά το ίδιο. Το ψωμί και η μπύρα έχουν  πάρα πολύ μαγιά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η μαγιά δεν επιτρέπεται να μένει στο σώμα.

Το γάλα περιέχει λίπος και κάνουν ενέσεις με ορμόνες στις αγελάδες για να μεγαλώσουν. Δεν θέλω λίπος. Έτσι, μακριά.

Χυμό; …ξέρετε. Απαγορευμένος. Το ίδιο όπως τα φρούτα και τα μούρα, εκτός αυτά με κυτταρίνη.

Λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο περιέχουν ουσίες που εμποδίζουν την απορρόφηση του ιωδίου, η οποία μπορεί να βλάψει τον θυρεοειδή. Ο θυρεοειδής στους κατοίκους των αστικών κέντρων δεν λειτουργεί καλά. Ένας κακός θυρεοειδής μας χαρίζει λίπος στα οπίσθια.

Έτσι, ξεχάστε τα όλα αυτά. Ποιο είναι το επόμενο; Σπανάκι … έχει το οξαλικό οξύ που βλάπτει τα νεφρά. Κακά νεφρά σημαίνει πρήξιμο άρα υπερβολικό βάρος. Όχι-όχι-όχι, κακό το σπανάκι.

Αγγούρια! Θα τρώω αγγούρια. Δεν ξέρω τίποτα κακό για τα αγγούρια…

[Alina Farkas, timbuktoo]