Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤι παίζει με τον Παπαδάκη και τα περιστατικά αγένειας προς νεότερους συναδέλφους...

Τι παίζει με τον Παπαδάκη και τα περιστατικά αγένειας προς νεότερους συναδέλφους του;

Εκτός από το περιστατικό με την Μπάγια Αντωνοπούλου, μόλις αποκαλύφθηκε μια ακόμα περίεργη στιγμή του δημοσιογράφου

Είκοσι έξι χρόνια καθημερινής πρωινής παρουσίας από την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης, δεν μπορείς να τα προσπεράσεις. Όπως επίσης μερικές κακές στιγμές στον αέρα της εκπομπής, δεν είναι ικανές να «σβήσουν» ό,τι τα τελευταία χρόνια η ομάδα του «Καλημέρα Ελλάδα» (που για λίγο καιρό μετονομάστηκε σε «Πρωινό Αντ1» μέχρι να επιστρέψει ξανά στον αρχικό τίτλο) έχει πετύχει. Όμως αλήθεια, τι έχει πάθει ο Γιώργος Παπαδάκης τελευταία.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η αρχή έγινε με την συνεργάτιδα του Παπαδάκη, Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία ξεκίνησε από την πρωινή εκπομπή του Ant1 κάνοντας την πρακτική, αποκτώντας σιγά – σιγά καθημερινή παρουσία δίπλα στον Παπαδάκη. Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου όμως η εκπομπή ξεκίνησε χωρίς την καλημέρα της δημοσιογράφου. Τότε ο Παπαδάκης είχε πει ότι η Μπάγια είχε αισθανθεί αδιαθεσία και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να έρθει στην εκπομπή με την δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου να μεταφέρει πρώτη το παρασκήνιο ενός καβγά που εξελίχθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της προηγούμενης ημέρας. Την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ο Παπαδάκης θα αναγκαστεί θα πει δυο λόγια για την απουσία της Μπάγιας και ενώ ήδη οι δημοσιογράφοι μιλούν για ένα περίεργο περιστατικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες μάθαμε όταν ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού είχε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για έναν καβγά του Παπαδάκη με τη νεαρή συνεργάτιδά του.

Αυτά που θα σας μεταφέρω είναι από αυτόπτες μάρτυρες. Γιατί δυστυχώς έγινε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μπάγια Αντωνοπούλου όταν τελείωσε η εκπομπή τους μέσα στο πλατό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν εκεί οι τεχνικοί και όλοι οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην εκπομπή, οπότε μας ενημέρωσαν αυτόπτες μάρτυρες ότι διαδραματίστηκε ένα πάρα πολύ άσχημο περιστατικό.

Τι είχε συμβεί;

Όταν τελείωσε η εκπομπή, με το που έκλεισαν τα φώτα μέσα στο πλατό, ο Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να φωνάζει στην Μπάγια Αντωνοπούλου λέγοντας της ότι δεν είναι δυνατόν σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείσαι με το κινητό της και να στέλνει μηνύματα σερφάροντας στο διαδίκτυο. Η Αντωνοπούλου έβαλε τα κλάματα και επειδή συνέχισε ο Γιώργος Παπαδάκης να της φωνάζει, σηκώθηκε και έφυγε κλαίγοντας, διότι δε μπορούσε να αντέξει αυτή την κατάσταση.

Η Μπάγια υποστήριξε την απόφαση της, να μην επιστρέψει δηλαδή στην εκπομπή του Παπαδάκη, μέχρι τέλους. Παρά τις προσπάθειες του ΑNT1 να βρει μια εκπομπή που θα ταιριάζει στη δημοσιογράφο, αυτό δεν ήταν εφικτό με την λύση της συνεργασίας του με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μαρίνος Βυθούλκας

marinos194 scaled

Πριν από λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Μαρίνος Βυθούκλας στο kourdistoportocali.com, αποκάλυψε τη δική του άσχημη εμπειρία με τον Γιώργο Παπαδάκη. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πρώτη φορά στο γραφείο του Παπαδάκη για μια συνέντευξη η οποία μάλιστα κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Ο Μαρίνος Βυθούκλας γράφει:

Την καλοσύνη του Γιώργου Παπαδάκη την βίωσα και εγώ τον Γενάρη του 2015, όταν ύστερα από μια συνέντευξη που κάναμε μαζί στο γραφείο του (στην οποία με υποδέχτηκε εγκάρδια και ήταν πράγματι ευγενέστατος καθ’ όλη την διάρκεια της συνομιλίας μας) του τηλεφώνησα λίγους μήνες μετά. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του γιου του, Φοίβου, στο τότε προεκλογικό σποτ του Σύριζα. Όταν λοιπόν του τηλεφώνησα και του είπα ποιος είμαι (με θυμόταν καθώς είχε περάσει λίγος καιρός από την συνέντευξη) του ζήτησα αν ήθελε να μου πει δυο λόγια σχετικά με τη παρουσία του γιου του στο σποτ. Άρχισε να ωρύεται και να μου λέει πως θα έπρεπε να ντρέπομαι(!).

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Παπαδάκης, έγινε έξαλλος και ωρυόταν στο τηλέφωνο

Ομολογώ πως δεν πρόλαβα καλά καλά να του πω τον λόγο που τον κάλεσα, γιατί μόλις του ανέφερε πως τον κάλεσα με αφορμή την συμμετοχή του Φοίβου Παπαδάκη στο σποτ, σε χρόνο dt έγινε έξαλλος λέγοντας «Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριε. Να ντρέπεστε που με πήρατε». Να ντρέπομαι δηλαδή που ως δημοσιογράφος, τον κάλεσα για ένα θέμα που εκείνη την ημέρα έπαιζε σε όλα τα ΜΜΕ και ουσιαστικά ήθελα από εκείνον να μου δώσει ένα email του γιου του ώστε να τον ρωτήσω αν ενδιαφέρεται να κάνουμε μια συνέντευξη. Τίποτα από όλα αυτά, δεν πρόλαβα να κάνω, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης από την στιγμή που του είπα τον λόγο που τον κάλεσα στο τηλέφωνο, δεν με άφησε να ξαναμιλήσω.

Το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη (στο 00:09 λεπτό)

Τα πιο σημαντικά