Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Τι να κάνουμε, να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι;»: Συγκλονίζει η μητέρα...

«Τι να κάνουμε, να κλείσουμε τα παιδιά στο σπίτι;»: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη

Έξω από το νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός” συνέλαβε η κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” τη μητέρα του 18χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Πλάκας, από δύο 17χρονους.

Οι 17χρονοι βρίσκονται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, όμως ο 18χρονος παλεύει για τη ζωή του, αφού δέχθηκε μαχαιριές στο σώμα και την κοιλιά του και έχει χάσει πολύ αίμα.

Η μητέρα του 17χρονου που δεν έχει άλλο παιδί λέει, ότι είχε πάει βόλτα με τους φίλους του στο Σύνταγμα και μετά συνέχισαν κάτω από την Ακρόπολη. “Κατά τις 12:30 με πήρε ο μπαμπάς του τηλέφωνο να μου πει, ότι το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο. Καθόταν με τους φίλους του σε ένα πεζούλι και δύο ανήλικοι τους προσέγγισαν, ζητώντας αρχικά τσιγάρα και μετά το κινητό και το τσαντάκι. Ο ένας πήρε τον γιο μου στην άκρη με την απειλή μαχαιριού, ο γιος μου αντιστάθηκε ως πρώτη αντίδραση και έτσι τον μαχαίρωσε”.

Η γυναίκα λέει, ότι η πρώτη μαχαιριά ήταν στο λαιμό και μετά τον χτύπησε στο στομάχι, όπου το τραύμα είναι διαμπερές και έχει χτυπήσει μια αορτή.

“Ήταν 5 παιδιά 18χρονα. Έκαναν τη βόλτα τους. Να τα κλείσουμε στο σπίτι, δηλαδή; Τι να κάνουμε;” λέει στη συνέχεια ξεσπώντας η γυναίκα που με δάκρυα στα μάτια εύχεται μόνο να πάνε όλα καλά με το παιδί.

Το παιδί είχε δεχθεί ξανά επίθεση

“Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα”, λέει.

“Μου ήρθε τρέλα όταν με πήραν και μου είπαν τι συνέβη”, συμπληρώνει. “Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει και ανεξέλεγκτο. Και πριν 2 χρόνια είχε δεχτεί ξανά επίθεση πάλι στο Σύνταγμα, στην πλατεία. Πάλι είχαν πάει να του πάρουν το κινητό. Αλλά δεν ήταν τέτοιο πράγμα όπως τώρα. Αυτό ήταν το κάτι άλλο…”
Τα πιο σημαντικά