Τι μύγα τσίμπησε τον Αλ. Τσίπρα και είπε τον Κυρ. Μητσοτάκη «πολιτικό απατεώνα»;

8 Σεπτεμβρίου, 2020 5:43 ΜΜ
More videos

Εκτός κειμένου και εκτός… σχεδίου ήταν το ακατανόητο ξέσπασμα του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής όταν αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα»!

Ξαφνιάστηκαν ακόμη και συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που η μόνη εξήγηση που δίνουν είναι ότι «φούντωσε» όταν ο πρωθυπουργός εκτός μικροφώνου, αμφισβήτησε τα στοιχεία της απογραφής που παρουσίασε και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής ο Αλ. Τσίπρας για να πείσει ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μονάδες υγείας ήταν το Μάιο του 2020 λιγότεροι από τον Μάιο του 2019.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κοινή γνώμη αμφισβητεί την ειλικρίνεια του Αλέξη Τσίπρα οπότε αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Και προφανώς θεωρεί υπαίτιο για το τραύμα στην εικόνα του τον Κυρ. Μητσοτάκη. Γι αυτό και στράφηκε εναντίον του: «Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο που σταυρώνετε τα χέρια και μας λέτε φέρτε στοιχεία και μετά να βγαίνουν τα στοιχεία και τα βίντεο και να ξεφτιλίζεστε. Κάντε αντιπαράθεση με απόψεις και με στοιχεία, αλλά όχι με μια προσπάθεια να λέτε πως λέμε ψέματα».

«Να σταματήσει αυτό το παραμύθι, διότι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που έχει περάσει στη χώρα είστε εσείς που υποσχεθήκατε στον ελληνικό λαό ανάπτυξη ισχυρή και φέρατε υπανάπτυξη 15% στο δεύτερο τρίμηνο του 2020 και ύφεση 0,7% στο πρώτο τρίμηνο, πριν από τον κορωνοϊό. Να τελειώνουν τα αστεία, να τελειώνει αυτό το παραμύθι», κατέληξε.