Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΤι λέει η Ματίνα Παγώνη για τον καpκίνο της Κέιτ Μίντλετον

Τι λέει η Ματίνα Παγώνη για τον καpκίνο της Κέιτ Μίντλετον

«Μπήκε σε ογκολογικό, τα πράγματα δεν ήταν απλά», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για τη μάχη που δίνει η Κέιτ Μίντλετον με τον καρκίνο.

Την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο σχολίασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Την είδηση πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο έκανε η ίδια η Πριγκίπισσα με μήνυμά της στο X, την Παρασκευή, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

«Από τη στιγμή που μπήκε σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, εκεί δόθηκε το πρώτο σήμα ότι τα πράγματα δεν ήταν απλά. Όταν μπαίνεις σε ένα ογκολογικό νοσοκομείο, μπαίνεις για κάτι σοβαρό. Οι ογκολογικοί ασθενείς, είτε είσαι πριγκίπισσα είτε όχι, έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε.

Συνεχίζοντας, σημείωσε πως: «Χρειάζονται τον χρόνο τους για να το αποδεχθούν. Επειδή έχει αυτή τη θέση και είναι τόσο αγαπητή στον κόσμο, σωστά έπραξε και βγήκε να πει τι συμβαίνει. Την ίδια μέσα της όμως δεν τη βοηθάει. Οι στιγμές αυτές είναι πολύ δύσκολες για αυτούς τους ασθενείς».

«Το βιώνουν μόνοι τους. Όλοι ξέρουμε πώς προχωράει αυτή η ιστορία, βεβαίως όλοι ελπίζουν σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι πολύ δύσκολες ιστορίες», τόνισε η Ματίνα Παγώνη.

«Είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες, δεν χρειάζεται να μάθουμε περισσότερα. Ευχόμαστε να ακολουθηθούν τα σωστά σχήματα, χρειάζεται ψυχραιμία. Ας μην ξεχνάμε ότι πίσω από αυτή τη γυναίκα υπάρχουν 3 παιδιά και μία οικογένεια. Δεν υπάρχει ασθενής με καρκίνο που να μην σκέφτεται: γιατί σε μένα;», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά