Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
διάφοραΤί λέει για τη γυναίκα το Ισλάμ καί τί η Αγία Γραφή

Τί λέει για τη γυναίκα το Ισλάμ καί τί η Αγία Γραφή

Γράφει ο Ραφαήλ Καλυβιώτης.

25 Νοεμβρίου & Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Πριν αρχίσετε τα της κακής πατριαρχίας των λευκών δυτικών ανδρών επισκεφτείτε μερικά αποσπάσματα από την παράδοση του Ισλάμ:

“Οι καλές γυναίκες συνεπώς είναι υπάκουες, φυλάγοντας τα κρυφά πράγματα όπως τα έχει φυλάξει ο Αλλάχ, και όσο για εκείνες εκ μέρους των οποίων φοβόσαστε την εγκατάλειψη, να τις επιπλήττετε, και να τις αφήνετε μόνες μέσα στους χώρους του ύπνου, και να τις δέρνετε.”. Κοράνιον 4:34, Μετάφραση M.H. Shakir.

“Είπε ο Προφήτης: “Δεν έχω δει άλλον τόσο ελλειμματικό σε νοημοσύνη και σε πίστη, όσο είστε εσείς”. Sahih Al-Bukhari, Dr. Muhammad Matraji.

Σούρα 24 που τιτλοφορείται «Ελ Νουρ (Το Φως)»

“24:2 Την μοιχαλίδα και τον μοιχό να μαστιγώσετε κάθε έναν από τους δύο με εκατό ραβδισμούς. Να μη σας πάρει ο οίκτος – στην περίπτωσή τους – από ό,τι έχει ορίσει ο ΑΛΛΑΧ αν πραγματικά πιστεύετε στον ΑΛΛΑΧ και την Έσχατη Ημέρα. Και ας είναι μάρτυρες (παρόντες) της τιμωρίας τους μια ομάδα από τους Πιστούς”.

Και εδώ όσοι θέλουν να πιάσουν μια μέρα την Αγία Γραφή και να διαβάσουν τα λόγια του Αποστόλου Παύλου:

“Εσείς οι άνδρες, να αγαπάτε τις γυναίκες σας και να μην είστε σκληροί μαζί τους.

Εσείς οι άνδρες, να αγαπάτε τις γυναίκες σας όπως αγάπησε ο Χριστός την Εκκλησία και παρέδωσε τον εαυτόν Του για αυτήν.

Είστε όλοι υιοί του Θεού, μέσω της πίστεώς σας στον Ιησού Χριστό, καθ΄ότι όσοι εν Χριστώ εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε.

Δεν υπάρχει Ιουδαίος ή Έλληνας, δούλος ή ελεύθερος, άνδρας ή γυναίκα, επειδή είστε όλοι ένα, εν Ιησού Χριστώ”.

Τα πιο σημαντικά