Τι κάνει μια αλεπού σε παράθυρο στο Νότινγκ Χιλ του Λόνδινου;

15 Αυγούστου, 2015 2:17 ΜΜ
More videos

Ενώ οι αλεπούδες προτιμούν να κόβουν βόλτες μόνο την νύχτα σε κήπους του Λονδίνου, η αλεπού της φωτογραφίας εξέπληξε τους πάντες με το θράσος της

Η συγγραφέας Rachel Johnson είναι η αδελφή του δημάρχου του Λονδίνου, Boris Johnson. H Rachel Johnson ανακάλυψε μια αλεπού να κοιμάται στο περβάζι παραθύρου, στο κτήριο όπου διαμένει, σε κοσμοπολίτικη γειτονιά του Νότινγκ Χιλ, μια περιοχή που τα βρετανικά μέσα χαρακτηρίζουν προπύργιο των Τόρις.

Συνήθως, οι αλεπούδες κυκλοφορούν νύχτα στους δρόμους του Λονδίνου ή στους κήπους κατοικιών, αλλά, η συγκεκριμένη έκανε την διαφορά και η Rachel Johnson την εντόπισε να κοιμάται του καλού καιρού, κατά την διάρκεια της ημέρας, στο περβάζι του παράθυρου στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, όπου μένει και η ίδια.

sleeping-fox-window-ledge-notting-hill-2

Η Johnson μίλησε για τον απρόσκλητο επισκέπτη στην εφημερίδα London Evening Standard και δήλωσε, ότι ευτυχώς η αλεπού στάθηκε τυχερή και δεν βρέθηκε κάποιος θυμωμένος κάτοικος της περιοχής για να την πυροβολήσει, ενώ και η ίδια ανέφερε, ότι, όταν είδε το ζώο δεν αισθάνθηκε συναισθήματα οργής, αλλά, απλά αναρωτήθηκε, πώς η αλεπού κατάφερε να ανεβεί στο ψηλό κτήριο.

sleeping-fox-window-ledge-notting-hill-3Η αδελφή του δημάρχου του Λονδίνου υποστήριξε, ότι μάλλον, η σκαλωσιά που βρίσκεται στο διπλανό κτήριο βοήθησε την τολμηρή αλεπού να σκαρφαλώσει στο περβάζι.

sleeping-fox-window-ledge-notting-hill-1

Πηγή: eveningstandard (via)

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: