«Τι γίνεται ρε μ@λ@κ@; Πες μου ότι μου κάνετε πλάκα!»: Θρήνος για τα δίδυμα κοριτσάκια

29 Ιουλίου, 2018 2:16 ΠΜ
More videos

Τα δίδυμα αγγελούδια χάθηκαν στις φλόγες, αγκαλιά με τους παππούδες τους. Η Βασιλική και η Σοφία Φιλιπποπούλου «χάθηκαν» μαζί με τον κύριο Φίλιππο και την κυρία Σοφία, σε μια από τις αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες που δυστυχώς γράφτηκαν στις στάχτες στο Μάτι.

Προφανώς και στον θάνατο δεν υπάρχει διαχωρισμός. Προφανώς και κάθε ψυχή που χάθηκε θα στοιχειώνει την χώρα για χρόνια. Ωστόσο ειδικά αυτή η ιστορία συγκλόνισε τη χώρα.

Τα δίδυμα κορίτσια αγνοούνταν με τους ανθρώπους που έφεραν στον κόσμο τον πατέρα τους. Ο οποίος για λίγες ώρες πίστεψε στο θαύμα. Πίστεψε πως είχε δει τα παιδιά του ζωντανά.

Την δυσάρεστη είδηση για την ταυτοποίηση των σορών των τεσσάρων ανθρώπων, δημοσιοποίησε αργά το βράδυ της Παρασκευής, 27,07.2018, στενός φίλος της οικογένειας.

Ο οποίος σήμερα επανέρχεται με ένα post που ραγίζει καρδιές… Δημοσιεύει μια φωτογραφία με τα δίδυμα κορίτσια ως αγγελούδια. Όπως πραγματικά είναι δηλαδή στις ψυχές κάθε πολίτη… «Καλό Παράδεισο ψυχούλες μου» γράφει η φωτογραφία και όσα προσθέτει ο φίλος της οικογένειας είναι συγκλονιστικά:

“Πολλα τα δακρυα
Τι γινεται ρε μαλακα;
Δεν το πιστευω,πες μου
Οτι μου κανετε πλακα…

Αντιο αγαπες μου.Μαζι γεννηθηκατε,μαζι φυγατε.Ο κυριος Φιλιππος σας εχει στην αγκαλια του και η κυρια Σοφια σας λεει καλαμπουρια με τη γαληνια φωνη της.Αντιο”.


Ακολουθήστε μας στο facebook: