Τι εξοργίζει το κάθε ζώδιο (και πώς χαλαρώνει έπειτα!)

5 Ιανουαρίου, 2015 3:12 ΜΜ
More videos

Ο καθένας έχει τα ευαίσθητα σημεία του, και τρόπους για να του φύγουν τα νεύρα. Τι κάνει, λοιπόν, το κάθε ζώδιο σε αυτές τις περιπτώσεις;

Κριός 

Μπορεί να εκνευριστούν για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο, αλλά αντιπαθούν τα ψέματα και την αδιαφορία. Ειδικά δε, αν αντιληφθούν πως επίτηδες τους αγνοείτε, θα κάνουν πολύ μεγάλο καβγά. Για να χαλαρώσουν, επιλέγουν να ξεδώσουν σε ένα μπαράκι με μουσική και χορό.

Ταύρος

Εκνευρίζονται με την αργοπορία και την ασυνεννοησία. Μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους μπροστά σε μια αδικία, ακόμη κι αν δεν τους αφορά. Τα νεύρα τούς περνάνε γρήγορα, αφού έχουν αυτόματες άμυνες για να χαλαρώνουν – αρκεί να μείνουν μόνοι τους, να σκεφτούν και να φάνε ένα γλυκάκι.

Δίδυμοι

Εκνευρίζονται όταν τους μιλάνε άσχημα ή τους φωνάζουν – τότε φωνάζουν κι εκείνοι και δημιουργούν τεράστιους καβγάδες. Αν γίνει αυτό, ζητήστε ένα συγγνώμη και αφήστε τους ήσυχους, να χαλαρώσουν μόνοι.

Καρκίνος

Είναι εσωστρεφείς και θα ξεσπάσουν τη στιγμή που δεν το περιμένει κανείς, λέγοντας με την πρώτη ευκαιρία τον πόνο τους. Ηρεμία και τηλεόραση τους χαλαρώνει.

Λέων

Ξεσπούν εύκολα και πολλές φορές είναι άδικοι, επειδή αντιλαμβάνονται τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τους άλλους. Μέχρι να καταλάβουν πως έκαναν λάθος, περνάει ώρα, ίσως και μέρες. Η ταραχή περνά όταν επιτέλους σκεφτούν και την άλλη μεριά, ενώ χαλαρώνουν με καλό φαγητό και μια ταινία στο σινεμά.

Παρθένος

Η αταξία, η βρομιά, αλλά και η βάρβαρη συμπεριφορά απέναντι σε ζώα μπορούν να τους εξοργίσουν. Αν κινηθείτε σε συναισθηματικούς τόνους, θα τους αιφνιδιάσετε, στερώντας τους παράλληλα κάθε λογική εκνευρισμού.

Ζυγός

Διαπραγματεύονται τα πάντα και βάζουν μπροστά τη λογική τους – αρκεί να μην είναι προκατειλημμένοι με το πρόσωπο στο οποίο απευθύνονται, γιατί τότε χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια. Μια βόλτα με το αυτοκίνητο και λίγο καλοπιάσιμο πιάνει πάντα.

Σκορπιός

Θυμώνει και αποστασιοποιείται άμεσα. Γίνεται ψυχρός και αδιάλλακτος. Εκνευρίζεται με τα ψέματα και τις πισώπλατες συζητήσεις για το άτομό του. Εξηγήστε του και έπειτα αφήστε τον να επεξεργαστεί όσα του είπατε.

Τοξότης

Εκνευρίζονται με όσους μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά τους και όσους τους ξεβολεύουν από καταστάσεις. Δεν θα σας πουν κατευθείαν τι τους ενόχλησε. Επίτηδες θα σας αφήσουν να αγχωθείτε και έπειτα θα σας το πουν. Ζητήστε συγγνώμη και κάντε επίκληση στο συναίσθημα. Αν, δε, τους πάρετε και δώρο, θα τα ξεχάσουν όλα.

Αιγόκερως

Εκνευρίζεται με την απειθαρχία, την ανευθυνότητα και την εκμετάλλευση καταστάσεων από τρίτους. Χαλαρώνει με ένα ποτήρι κρασί και μια υπόσχεση πως όλα θα πάνε σύμφωνα με τους κανόνες από εδώ και πέρα.

Υδροχόος

Χαλαρός από τη φύση του, θα αργήσει να θυμώσει. Πολλές φορές θα αργήσει να καταλάβει πως τον κοροϊδέψανε ή πως του είπαν ψέματα. Τότε θα ειρωνευτεί, θα κλειστεί στον εαυτό του και θα κάνει μέρες να τηλεφωνήσει. Μια συγγνώμη κάνει θαύματα.

Ιχθείς

Μπορεί να θέλουν να εκδικηθούν το άτομο που τους εκνεύρισε ή να στρέψουν κι άλλα άτομα εναντίον του. Εκνευρίζονται σε ανύποπτη στιγμή, αλλά σπάνια θα δημιουργήσουν πραγματικό πρόβλημα. Όταν όμως δημιουργήσουν πρόβλημα, τρέξτε να σωθείτε. Χαλαρώνουν με μια καλή ταινία, με ένα ωραίο δείπνο, και σε περίπτωση καβγά, με μια ειλικρινή μεταμέλεια.

Ακολουθήστε μας στο facebook: