Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΤι είπαν για τον στυλίστα που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό...

Τι είπαν για τον στυλίστα που πέθανε μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου του στυλίστα Νάσου Κάτρη μια ημέρα μετά τον εμβολιασμό του με AstraZeneca, με την οικογένειά του να παραμένει στο σκοτάδι σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε.

Την ίδια στιγμή αναμένεται η νεκροψία για να φωτίσει τα αίτια του θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος τη Δευτέρα πραγματοποίησε την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca και μία ημέρα μετά εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του από μια φίλη του.

«Ο Νάσος ήταν ένας πολύ όμορφος άνθρωπος μέσα και έξω. Ένα παιδί γεμάτο ζωή, πάντα υγιής, όσα χρόνια τον ξέρω ποτέ δεν είχε προβλήματα υγείας, δούλευε σε χώρους εστίασης πολύ ήρεμος, πολύ ευχάριστος», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη και πρόσθεσε: «Ήτανε μεγάλο το σοκ γιατί ήτανε και κακή η κατάσταση που τον βρήκανε. Το παιδί είχε πέσει για ύπνο και η κατάσταση που τον βρήκανε δεν δικαιολογεί να έπαθε αναρρόφηση».

Δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

O Νάσος Κάτρης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, όπως αναφέρουν συγγενείς του, ενώ η οικογένεια του δεν έχει ακόμα ενημερωθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

«Ο Νάσος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ήταν υγιέστατος, μέσα στη ζωή, σε όλα μέσα. Έκανε το εμβόλιο και λίγες ώρες μετά τον βρήκανε νεκρό. Δεν ξέρουμε γιατί έγινε όλο αυτό. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο. Είμαστε και εμείς στο σκοτάδι και περιμένουμε να μας πούνε» είπε συγγενής του 40χρονου.

«Τον βρήκα νεκρό στο διαμέρισμά του χθες το βράδυ. Οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τη σoρό του μας είπαν ότι είναι πολύ πιθανόν να σχετίζεται ο θάνατος του με κάποια παρενέργεια του εμβολίου. Ο Νάσος έκανε το εμβόλιο την Δευτέρα το μεσημέρι στις 16.00 και γύρισε σπίτι του. Ήταν μια χαρά. Έφαγε με έναν φίλο του και μετά πήγε να κοιμηθεί.

Αυτό που μάθαμε είναι ότι έκανε εμετό, έβγαλε αίμα και πιθανόν να πνίγηκε απ’ αυτό, δηλαδή να έπαθε αναρρόφηση. Το τηλέφωνο του βρέθηκε από την άλλη πλευρά του κρεβατιού. Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς από κάτω του, άκουσε φωνές και θορύβους γύρω στις 6 το απόγευμα ωστόσο δεν έδωσε σημασία διότι όπως μας είπε δεν ήθελε να ενοχλήσει. Οι γιατροί μας είπαν ότι μετά την νεκροψία θα μπορούν να ξέρουν περισσότερα σχετικά με το τι προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατό του» αναφέρει η φίλη του, η οποία τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του.

Η κηδεία του 40χρονου θα πραγματοποιηθεί αύριο (12/06) στην Χαλκίδα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα ρίξει φως στα αίτια τους θανάτου του.

Τα πιο σημαντικά