Τι έγραψε η Ελληνίδα της NASA για την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία

Το δικό της σχόλιο για τα όσα γράφονται και λέγονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο έπειτα από την γνωστοποίηση της είδησης για την ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας, έκανε η Ελληνίδα της NASA, Ελένη Αντωνιάδου.
Αν και στα social media έγινε πραγματικά “χαμός” με τα διάφορα σχόλια, σε σημείο μάλιστα που ο ίδιος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς έδωσε χτες μέσω Facebook την απάντησή του στα τρολ, η Ελένη Αντωνιάδου ξεκαθάρισε μέσω των κοινωνικών της δικτύων μερικά πράγματα την ίδια στιγμή που χαρακτηρίζει ως άκρως θετική την κίνηση της κυβέρνησης.
Δείτε τι έγραψε η Ελληνίδα στο λογαριασμό της στο Twitter:
Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας & έρευνας.
— Eleni Antoniadou (@E_Antoniadou) 30 Ιανουαρίου 2017
@nikospappas16 Σας ευχαριστούμε!Το ΕΚΔΕ είναι απαραίτητο για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων& την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας.
— Eleni Antoniadou (@E_Antoniadou) 30 Ιανουαρίου 2017
Δείτε τι έγραψε η Ελληνίδα στο λογαριασμό της στο facebook: