Τι αποκαλύπτει το σχήμα του πρόσωπό σας για την προσωπικότητά σας;

24 Νοεμβρίου, 2015 4:03 ΜΜ
More videos

Είναι εκπληκτικό ότι το σχήμα του προσώπου μπορεί να αποκαλύψει την προσωπικότητα  και τον τρόπο που προσεγγίζει κανείς  την ζωή.

Κοιτάζοντας μόνο το πρόσωπο κάποιου μπορείς να ξέρεις πολλά για αυτόν/αυτήν.

Το ορθογώνιο

hp2e92bpa9bmv6x8b9do

Οι άνθρωποι με τετράγωνο πρόσωπο και πηγούνι είναι σε αυτήν την κατηγορία προσώπου. Είναι λογικοί με καλή σκέψη, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σκέφτονται υπερβολικά πολύ. Δεν μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Το στρογγυλό

gkhzh9sfy1mhikxejjsi

Είναι ευγενικοί άνθρωποι που σκέφτονται τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό τους. Αλλά βάζοντας τους άλλους πρώτα ίσως πληγώνουν τον εαυτό τους γιατί δεν παίρνουν πολλά από αυτά που χρειάζονται από τις σχέσεις. Μερικές φορές οι εγωιστές προσελκύονται κοντά τους και αυτό μπορεί να διορθωθεί μόνο αν καταλάβετε ότι δίνετε πολλά και αυτό έχει τα όριά του.

Το διαμάντι

wi1dd2za1dmq3cffkr3q

Έχουν πλατιά μάγουλα αλλά μυτερό μέτωπο και  πηγούνι. Οι άνθρωποι αυτοί αγαπούν να έχουν τον έλεγχο στα πράγματα και με τον δικό τους τρόπο. Κάνουν ποιοτική δουλειά γιατί προσέχουν  πολύ την λεπτομέρεια. Επικοινωνούν καλά και  είναι ακριβείς στην δουλειά τους. Μην τους ενοχλείτε γιατί εύκολα σας αποστομώνουν με τις λέξεις τους.

Το τετράγωνο

x5x5gvrnjoul5b2zr8ze

Αυτό το σχήμα χαρακτηρίζεται από φαρδύ μέτωπο και πηγούνι. Έχουν μεγάλη αντοχή και τα βγάζουν πέρα με μεγάλα σχέδια.

Το οβάλ

svng4ctf2v5c9d5ynfvf

Μακρύ πρόσωπο με στενότερο πηγούνι και φαρδιά μάγουλα είναι τα οβάλ πρόσωπα. Είναι χαρούμενοι τύποι και αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους. Ξέρουν όλα τα σωστά που πρέπει να πουν.

Το τριγωνικό

x868h0687vnl3j1rapi9

Στενότερο σχήμα προσώπου και φαρδύ πηγούνι είναι τα χαρακτηριστικά του τριγωνικού προσώπου. Τέτοιοι άνθρωποι θέλουν να είναι αρχηγοί. Επειδή είναι αυτοδημιούργητοι συχνά είναι επιτυχημένοι.

Σχήμα καρδιάς

2D1A39AD00000578-3260198-image-a-9_1444031607580

Έχετε φαρδύ μέτωπο και το πρόσωπό σας στενεύει προς τα κάτω, στο πηγούνι; Αυτό είναι το κλασικό πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς είναι πολύ ανοιχτά και φιλικά και έχουν εξαιρετικά ζυγωματικά με πολύ σεξ απήλ. Έχουν μεγάλη υπομονή και επιμονή αλλά μπορεί να είναι και ξεροκέφαλοι εάν δεν περάσει το δικό τους. Επίσης είναι τρομερά δημιουργικοί.

 

h/t