Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
βίντεοΤι αποκαλύπτει η ομάδα αίματός σας για την προσωπικότητά σας;

Τι αποκαλύπτει η ομάδα αίματός σας για την προσωπικότητά σας;

1

Ποια είναι η ομάδα αίματός σας;

Κατά πάσα πιθανότητα, γνωρίζετε την ομάδα αιματός σας, αλλά ως εκεί. Δεν σημαίνει τίποτα, απλά ξέρετε – για παν ενδεχόμενο – τι αίμα χρειάζεται να λάβετε ή να δώσετε.

Στην Ιαπωνία από την άλλη μεριά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ιαπωνία οργάνωνε τις ομάδες μάχης με βάση την ομάδα αίματα. Το 1990, η Mitsubishi έφτιαξε μια ολόκληρη ομάδα εργαζομένων με τύπο αίματος ΑΒ. Σήμερα, τα νηπιαγωγεία της χώρας χωρίζουν τα παιδιά με βάση τον τύπο αίματός τους και έχουν διαφορετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για κάθε ομάδα.

Οι Ιάπωνες πιστεύουν, ότι η ομάδα αίματος έχει άμεση επίδραση στην διαμόρφωση της προσωπικότητας και διάφορων δεξιοτήτων. Αυτή η πεποίθηση οφείλεται στον πρωτοπόρο, Μασαχίκο Νόμι.

Τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά της κάθε ομάδας αίματος.

Ομάδα αίματος Α

2

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Α βάζουν ως προτεραιτότητα τους άλλους. Είναι ιδανικοί ακροατές και γίνονται πολύ καλοί φίλοι. Το σημείο στο οποίο υστερούν είναι η κατανόηση και η επεξεργασία των δικών τους συναισθημάτων. Οπότε, προτιμούν να παραβλέπουν κάποια πράγματα και να ασχολούνται περισσότερο με τα προβλήματα των άλλων. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό μπορεί να προκαλέσει κρίσεις άγχους ή κατάθλιψη.

Συνήθως, γίνονται εξαιρετικοί λογιστές, δικηγόροι, βιβλιοθηκάριοι και συγγραφείς. Στον έρωτα ταιριάζουν περισσότερο με άλλους ανθρώπους της ίδιας ομάδας αίματος ή της ομάδας αίματος ΑΒ.

Ομάδα αίματος Β

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Β είναι αυτό που ονομάζουμε εξωστρεφείς. Γίνονται και αυτοί εξαιρετικοί φίλοι, αλλά χωρίς να προκαλούν προβλήματα στον εαυτό τους. Τους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματά τους και χρησιμοποιούν πολύ την γλώσσα του σώματος.

Γίνονται εξαιρετικοί ψυχίατροι, ερευνητές και δημοσιογράφοι. Στον έρωτα ταιριάζουν με ανθρώπους της ομάδας αίματος Α και ΑΒ.

Ομάδα αίματος ΑΒ

3

Είναι η πιο σπάνια και πνευματώδης κατηγορία ανθρώπων. Οι άνθρωποι με αυτή την κατηγορία αίματος είναι πολύ λογικοί και οργανωτικοί. Επίσης, τείνουν να παράγουν περισσότερες ορμόνες, όπως η αδρεναλίνη και έχουν μια έντονη διάθεση.

Είναι εξαιρετικοί στις δημόσιες σχέσεις, την εκπαίδευση και τις διεύθυνση. Στον έρωτα, ταιριάζουν με όλους.

Ομάδα αίματος 0

Είναι η πιο συνηθισμένη ομάδα αίματος. Οι έκπροσωποί της αναζητούν την εξουσίας. Είναι πολύ ανταγωνιστικοί και επικεντρώνονται περισσότερο στην πρόοδό τους παρά στο να κάνουν φίλους. Εξαιτίας αυτού είναι πολύ καλοί σε ηγετικές θέσεις.

Γίνονται εξαιρετικοί λογιστές, πολιτικοί και επιχειρηματίες.

Ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό

4

Σε κάθε μια από τις παραπάνω ομάδες αίματος υπάρχει μια υποομάδα, που ονομάζεται ρέζους αρνητικό. Μόνο το 15% του πληθυσμού έχει ομάδας αίματος ρέζους αρνητικό.

Οι άνθρωποι με αυτή την ομάδα αίματος συνήθως έχουν υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης, είναι περισσότερο συμπονετικοί και έχουν ανεξήγητες φοβίες. Ταιριάζουν με όλες τις ομάδες αίματος, αλλά αν πρόκειται να κάνουν παιδιά, πρέπει να προσέχουν αν ο σύντροφός τους έχει ομάδα αίματος ρέζους θετικό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Πηγή: Rh Negative RegistryRed CrossConfessionsOfTheProfessions.comBBC.com

 

Τα πιο σημαντικά