Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
επικαιρότητα«Θυσία» στην άσφαλτο: Θρήνος για την 25χρονη Μαριλένα – Στο νοσοκομείο το...

«Θυσία» στην άσφαλτο: Θρήνος για την 25χρονη Μαριλένα – Στο νοσοκομείο το τριών μηνών μωράκι της και ο σύντροφός της

Η επαρχία της Λεμεσού στην Κύπρο θρηνεί για τον θάνατο της 25χρονης Μαριλένας Κωνσταντινίδου, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα λίγο πριν την αλλαγή της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 22χρονος σύντροφός της και κινούνταν στο δρόμο Ακρωτηρίου–Κολοσσίου, σε περιοχή που εμπίπτει στις Βρετανικές Βάσεις, για άγνωστη αιτία βγήκε εκτός ελέγχουεξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε χαντάκι, έχοντας χτυπήσει πρώτα στα δέντρα στην άκρη του δρόμου.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και το τριών μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, όπως και ο νεαρός πατέρας, ενώ η 25χρονη σκοτώθηκε ακαριαία.

a49f229614d0d6c73002910d80937192

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία της Λεμεσού (ΓΝ και Μακάρειο) και σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ η κατάστασή τους είναι σοβαρή (o 22χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση), αλλά ευτυχώς και οι δύο είναι μάλλον εκτός κινδύνου.

Στη σελίδα της Μαριλένας στο facebook, ήδη έχουν αναρτηθεί τα πρώτα μηνύματα από φίλους της μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής της απώλειας…

nb keimeno marilena facebook

*φωτογραφίες: sigmalive.com και facebook

Τα πιο σημαντικά