Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
επικαιρότηταΘύρα 7: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που θα αγωνιστεί να στιγματίσει...

Θύρα 7: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν που θα αγωνιστεί να στιγματίσει την θρυλική μας ιστορία»

Η θύρα 7 του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση κατά πάντων κι αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με την πιθανή αναβολή του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με αφορμή τα νέα δεδομένα στο ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση κι αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου και στα όσα έχουν συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θύρας 7:

«Η ΙΣΤΟΡΙΑ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι τεράστια και ΘΡΥΛΙΚΗ γεμάτη με ΔΟΞΑ και ΤΙΜΗ! Όλοι εμείς είμαστε πολύ μικροί μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, σήμερα είμαστε αύριο φεύγουμε, το έμβλημα και η ιστορία του, όμως ΜΕΝΟΥΝ στην αιωνιότητα! Το 2025 ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού αθλητισμού συμπληρώνει 100 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρόνια ζωής! 

Πέρασαν γενιές που ζήσανε, ζούνε, και θα ζήσουν με την ιδέα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Την ασύλληπτη περηφάνεια να είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, να αγωνίζεσαι πάντα με την ψυχή του νικητή ακόμα και όταν είναι ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, όλα εναντίον σου και στο τέλος να είσαι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ! Ακόμα και στις λίγες ήττες, ο Ολυμπιακός μας πώρωνε, μας έκανε να τον ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ περισσότερο!

 Όταν είσαι Ολυμπιακός,δεν έχεις καμία σχέση με όλους τους άλλους ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ,που ΠΟΥΛΑΝΕ όλα τους τα “ιδανικά” για ένα ξεφτιλισμένο και ΣΤΗΜΕΝΟ τίτλο! Όλοι αυτοί που το παίζουν “διαφορετικοί”και είναι βουτηγμένοι μέσα στο ψέμα και την δολοπλοκία! Αυτούς που κάνουν με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ όλες τις βρώμιες,για τις οποίες μια ζωή κατηγορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ από την ζωή μας,είναι ολόκληρη η δική τους! ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ,σε κανέναν που θα αγωνιστεί αύριο να στιγματίσει την ΘΡΥΛΙΚΗ μας ιστορία! 

Θα τα δώσετε ΟΛΑ,για να ικανοποιήσετε τα εκατομμύρια των ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ οπαδών του Ολυμπιακού,να τους ευχαριστήσετε για την υπομονή που κάνανε και την στήριξη που σας δώσανε όλη την χρονιά! Όπως κάνατε με την ΑΕΚ που τα δώσατε ΟΛΑ, θα κάνετε και με τον βάζελο! ΔΕΝ θα στιγματίσετε την ΙΣΤΟΡΙΑ του Ολυμπιακού,με την αδιαφορία σας! 

ΔΕΝ θα χαρίσετε στην ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ του ελληνικού αθλητισμού, ένα πουλημένο πρωτάθλημα! 

Υ.Γ 1 Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση μας, ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ την βρωμιά ΟΛΩΝ σας από την πρώτη στιγμή και απολαμβάνουμε να ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ για το πιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ πρωτάθλημα όλων των εποχών! 

Υ.Γ 2 Το πρωτάθλημα της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, της ΜΕΖΟΥΡΑΣ, της “ΜΕΘΗΣ”, της (ΜΑΣΑ)Σ και του…ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ!! Αυτό το πρωτάθλημα που κλέψατε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΡΙΞΤΕ ΚΕΡΜΑ, για το ποιος θα το κατακτήσει ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!»Τα πιο σημαντικά