Θύμιος Λυμπερόπουλος σε UBER: «Να μας γράφει»

5 Απριλίου, 2018 3:32 ΜΜ
More videos

Άμεση και με πολλά πολιτικά μηνύματα ήταν η απάντηση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στην δήλωση του μετα τη διακοπή λειτουργίας της UBER στην Ελλάδα.

Χωρίς να κατονομάζει ούτε μία φορά την UBER ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α, Θύμιος Λυμπερόπουλος προχώρησε πριν από λίγο σε δήλωση για την διακοπή λειτουργίας της πολυεθνικής από την ερχόμενη Τρίτη. Στην ανακοίνωση του αναφέρει αναλυτικά:

Ας καταλάβουν όλοι, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα την υπερασπίζονται και θα την τιμούν. Ο νόμος 4530/2018 είναι προάσπιση των οικονομικών συμφερόντων της χώρας μας και των Ελλήνων πολιτών. Και πιστώνεται στην κυβέρνηση και στην ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, τον κ. Σπίρτζη και τον κ. Μαυραγάνη.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί ή δεν τον συμφέρει να τηρεί και να σέβεται τους νόμους της χώρας μας μπορεί να αποχωρεί και να μας γράφει…

Δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση της εργασίας επεδίωξε -και το πέτυχε- μόνο η κυβέρνηση. Ουδείς από τα υπόλοιπα κόμματα. Κι αυτό δεν το ξεχνάμε..

[satataxi]

Ακολουθήστε μας στο facebook: