Θύμιος: Εντοπίστηκε στον Πειραιά – Μήνυση στους 11 νεαρούς «καλών οικογενειών» που του έκαναν μπούλινγκ από το Silver Alert

23 Μαΐου, 2022 5:26 ΜΜ
More videos

Ο Θύμιος Μπουγάς έχει εντοπιστεί στον Πειραιά, σύμφωνα με μαρτυρίες από την περιοχή, για τον άντρα που εξαφανίστηκε από τις αρχές Μάη από την περιοχή του Πύργου έπειτα από άγριο μπούλινγκ που δέχτηκε από ομάδα νεαρών εκεί.

Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας” ανέφερε ο διοικητής του Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης.

“Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα”.

Όπως τόνισε ο κ. Κουρούκλης, μιλώντας στον ιστότοπο TheBest.gr, “ο Ευθύμης είναι τρομαγμένος και ζει ως άστεγος και επαιτεί. Τον έχουν δει να βγαίνει από εγκαταλελειμμένα κτίρια αλλά μόλις τον πλησιάζουν, τρέχει και απομακρύνεται και μιλάμε για πολίτες, εθελοντές χωρίς διακριτικά. Όλα συγκλίνουν ότι είναι εκεί αλλά είναι πολύ τρομαγμένος. Είναι ενημερωμένες με φωτογραφίες πεζές περιπολίες της αστυνομίας αλλά και το λιμενικό σώμα μήπως προσπαθήσει να φύγει προς άλλη κατεύθυνση με πλοίο” ανέφερε ο διοικητής του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρουκλής.

“Όποιος δει τον Ευθύμη, δεν τον πλησιάζει αλλά αυτομάτως με το που θα το δει, καλεί στο 1065 και μας δίνει το τόπο για να ενεργοποιήσουμε εμείς τους εθελοντές και την αστυνομία. Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του” συμβούλευσε ο κ. Κουρουκλής.

Γεράσιμος Κουρουκλής: Μήνυση στους 11 του Πύργου

“Σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης.

Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα “καλών οικογενειών” και για να το προσδιορίσω περισσότερο, είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” και επειδή είναι και επαρχία, όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί” σημείωσε ο διοικητής του Silver Alert.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο 40χρονος Θύμιος παραμένει εξαφανισμένος χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής από τις 4 Μάη.

Ο 40χρονος φορά συνεχώς χειρουργική μάσκα, αλλά όχι για τον κορονοϊό, αλλά επειδή έχει παραμορφωθεί στο πρόσωπο, έπειτα από τροχαίο που είχε με μηχανή πίσω στα 2008.

Αυτή η δυσμορφία του, αλλά και το γεγονός ότι η φωνή του είναι αλλοιωμένη λόγω της τραχειοστομίας στην οποία είχε υποβληθεί, έχουν σταθεί αφορμή να δέχεται άγριο μπούλινγκ και εκφοβισμό, κάτι που θεωρείται ότι ήταν και η αιτία που εξαφανίστηκε.